Festivaluri

ROCK THE CITY 2013

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc in 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.
Dupa prima aparitie la Bucuresti (Sonisphere 2010), trupa germana tanz-metal a castigat si mai multi fani in Romania, pentru ca dupa un concert Rammstein povestesti zile in sir despre cum a fost si incerci sa fredonezi muzica germanilor timp de cateva saptamani. Impactul este atat de puternic pentru ca Rammstein este o imbinare perfecta de muzica, energie, forta si spectacol.

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin mulțime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.

Continuand principiul „alte trupe canta, Rammstein arde!”, Rammstein revine la Bucuresti in 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Trupa Rammstein a primit înaintea concertului de pe scena de la Sonisphere Festival de la Bucureşti discul de 4x platină pentru vânzările albumului „Liebe ist für alle da” pe teritoriile României şi Bulgariei.

Rammstein a lansat în decembrie 2011 albumul „greatest hits” intitulat „Made in Germany 1995-2011”, care conţine şi o piesă nouă, „Mein Land”. Albumul a fost promovat într-un turneu mondial care a debutat în noiembrie 2011 şi s-a încheiat în mai 2012.

Official Website: http://www.rammstein.com/

Rammstein Facebook: http://www.facebook.com/Rammstein?fref=ts

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top