Concerte Rock

R.E.F. prezinta: CODE(UK) / Indian Fall in Club Rockstadt

Continuand seria de concerte in premiera pentru Romania, clubul Rockstadt are placerea de a va invita la o calatorie muzicala cu adevarat inedita, una din cele mai importante trupe avantgarde metal europene, CODE, pe 15 noiembrie la Brasov. Invitati speciali, Indian Fall.

Inceput in 2002, grupul britanic Code se bucura de o calatorie muzicala impresionanta, compusa din patru materiale discografice full-length inregistrate si compuse alaturi de membri din Paradise Lost, Ulver, Ven Buens Ende si Dodheimsgard.

Cea mai notabila colaborare in acest sens este activitatea impreuna cu muzicianul britanic Matt McNerney – Kvohst (ex-Dodheimsgard), actualmente solist si compozitor in Hexessel si Beastmilk, alaturi de care Code au inregistrat doua albume,

Respledent Grotesque (2009) fiind considerat varf de lance al noncomformismului muzical abordat pentru un album metal.

Prestigioasa publicatie avantgarde-metal.com scria despre acest disc: ‘This music form has been endlessly trivialized after the principle of evil was made flesh, and today no other band goes against the dumpy with such unrivalled mastery as <CODE>. In the last decade black metal never sounded that alluring and fiendish. May mischief and pain follow the ecstasy about this stroke and may the victims become many!’

YT: www.youtube.com/watch?v=4Zh4KpCfC10
FB: www.facebook.com/codeblackmetal

Plecarea lui Kvohst a insemnat o reorganizare in interiorul trupei, marcata de o noua componenta ce a lansat recent al patrulea album de studio, disponibil via Agonia Records. Cu acest nou material, Code ajung pentru prima data in Romania, in cadrul unui concert ce va avea loc pe data de 15 noiembrie, in Club Rockstadt din Brasov.

Invitati de seama in cadrul acestui eveniment sunt Indian Fall, una din trupele etalon ale scenei black metal in Romania.

YT: www.youtube.com/watch?v=xfE0Dq4EVmw
FB: www.facebook.com/pages/Indian-Fall/

Pretul unui bilet este de 40 de lei, ele fiind disponibile atat la bar – incepand de saptamana viitoare – cat si la intrarea in club, in seara evenimentului.

Concertul Code in Brasov este organizat de clubul Rockstadt si face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru editia din 2015 a festivalului Rockstadt Extreme Fest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top