Concerte Rock

Primul headliner confirmat pentru Maximum Rock Festival 2014

A sosit timpul unei noi confirmari la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival, cel mai mare fest indoors din Romania si evenimentul metal al toamnei la Bucuresti.
De data aceasta este vorba despre headliner-ul primei seri de festival, 24 octombrie 2014!
Iubita formatie suedeza EVERGREY va urca pe scena Maximum Rock Festival, aducand toata energia proaspata a unui line-up de exceptie si a discului nou, „Hymns for the Broken”.

Materialul va fi lansat pe data de 26 septembrie 2014 iar trupa va sustine un recital special la Bucuresti, in cadrul Maximum Rock Festival, pentru a-l promova. Evergrey va canta pentru a treia oara in Romania, concertele precedente fiind sustinute in 2007 si in 2009.

Cat despre formula actuala a formatiei, aceasta va fi anuntata oficial pe data de 15 august 2014, dar cu siguranta fanii trupei, si nu numai, vor avea o surpriza foarte placuta.

Noul album, „Hymns for the Broken” este cel cu numarul 9 din cariera suedezilor si contine 12 cantece nou-noute.

Puteti consulta tracklisting-ul mai jos:

1.     „The Awakening”
2.     „King Of Errors”
3.     „A New Dawn”
4.     „Wake A Change”
5.     „Archaic Rage”
6.     „Barricades”
7.     „Black Undertow”
8.     „The Fire”
9.     „Hymns For The Broken”
10.     „Missing You”
11.     „A Grand Collapse”
12.     „The Aftermath”

De curand, Thomas Englund, solistul trupei, a confirmat ca a terminat filmarile la nou videoclip, „King of Errors”, regizat de celebrul Patric Ullaeus. In curand, fanii vor putea sa urmareasca productia care pare sa aiba o poveste deosebita!

Evergrey este una dintre cele mai iubite formatii din Suedia si reprezinta un nume de referinta pentru scena internationala de metal progresiv.

Strangand o baza de fani solida si castigand aprecierea criticilor de specialitate, Evergrey este unanim considerata una dintre trupele-emblema ale metalului european.

Urmareste mai jos trailerul noului album.

In curand vom anunta noi formatii, asa ca fiti pe faza!

„Maximum Rock Festival” este cu siguranta cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Evenimentul va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Turbohalle din Bucuresti, iar primele formatii straine confirmate pentru editia 2014 sunt: TRISTANIA, ELVENKING, THRESHOLD, EMERGENCY GATE. In perioada urmatoare vor urma noi confirmari.

Reamintim ca editia 2013 a festivalului nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul „Drum Stage”, sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, „Maximum Rock Festival” nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, etc
25 octombrie 2014: Headliner, Elvenking, Emergency Gate, etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete valabile pentru 1zi (85 lei / 19.5 euro – 200 bucati)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati) *
Abonament special (115 lei / 26 euro – 50 bucati) **
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

* Abonamentul normal se poate achizitiona din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro si include:
– acces 2 zile de festival
– acces warm up party festival***
** Abonamentul special se poate achizitiona numai prin PayPal la acest link (www.promusicprod.ro/bilete.php) si include:
– acces 2 zile de festival
– acces warm up party festival***
– acces meet & greet pentru 2 formatii, la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* **cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteti alege sa participati la unul dintre acestea.

Achizitioneaza bilete si abonamente speciale chiar acum, de aici: http://maximumrock.ro/stiri/7237-primul-headliner-confirmat-pentru-maximum-rock-festival-2014.html sau de aici http://www.promusicprod.ro/bilete.php !

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI (www.promusicprod.ro/bilete/php).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top