Concerte Rock

PINHOLES – Lansare de clip ”POZA”

Marti, 8 aprilie, Control gazduiește concertul trupei PINHOLES, un proiect cu rădăcinile ȋn rock şi ramuri ce se agaţă de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independentă. Artiștii ieșeni revin pe scena sălii Berlin cu ocazia lansarii clipului pentru piesa ”Poza” care se menține în „heavy rotation” la Radio Guerrilla, de aproape un an.

FB event

Intrare libera.

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

Afterparty w. Brutus! – 50% bar discount dupa ora 22.00h.

*****

Pinholes a luat naștere ȋn urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog şi muzică, conturandu-și forma finală odată cu intrarea lui Alex ȋn universul pinholes, ȋn mai 2013.
Istoria a mers repede – selectaţi ȋn cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor ȋn evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, câștigători “Best Romanian Alternative Newcomer” la l Metalhead Awards 2013.

”Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce insoţesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate.
Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/incăpăţânat zgomotul unei zone decolorate, amuţite de absenţa liderilor si a voinţei, gata să testeze limitele inguste ale lungului drum spre vârf.
Purtăm aceeaşi zmei, aceeaşi obsesie că muzica merită efort si respect iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument musical, fascinează si colorează agresiv orizontul.
Putem lăsa ceva ȋn urmă celor ce vor să descopere.”

PINHOLES înseamnă:

Vladimir Ivanov – chitară ritmică, voce
Vlad Vârtosu – chitară, voce
Alex Neagu – tobe
Sergiu Ivanov – bas electric

”La Iaşi se cântă. Şi la Bucureşti. Pinholes sunt responsabili. Sunt supăraţi pe sistem, pe oamenii răi, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiţi, timizi, dar când pun mâna pe instrumente, sună bine! Mângîie chitarele care urlă la noi, ne ceartă, ne împing dintr-o parte în alta! Rock de cea mai bună calitate, fără ifose, cu mult suflet. Cotă 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” – Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

”As remarca Pinholes. Am vazut un video si mi-a parut foarte grunge si destul de placuta muzica lor. La o repetitie am tinut sa le arat colegilor din trupa cine va mai canta cu noi si le-am aratat anume Pinholes. Baietii au atitudine si sunt destul de reprezentativi pentru rock. Ne-a placut felul in care suna si sper sa ne convingem de asta si la concert.” – Marcel Bostan /Alternosfera – intr-un interviu pentru Metalhead.


Links
Avem un loc – www.youtube.com/watch?v=hCWqQn-pu8A
Poza – www.youtube.com/watch?v=hUM1eQggmzQ
Dialog – www.youtube.com/watch?v=H8Pxj3m9iPc

Facebook – www.facebook.com/pinholes.zmei
Youtube channel – www.youtube.com/user/PinholesZmei
Soundcloud – soundcloud.com/sergiuivanov

*****

Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro,  Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, Academia Catavencu,  VICE,  Decat o Revista, Catavencii, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro,  121.ro, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top