Concerte Rock

Paradise Lost, Finntroll + 5 more – 27.09 Arenele Romane – METALHEAD Meeting 2014 Bis

Pentru ca anul acesta METALHEAD implineste 10 ani, a pregatit inca o editie a festivalului METALHEAD Meeting, pentru anul 2014, ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Headlineri ai acestei editii sunt britanicii de la PARADISE LOST si finlandezii de la FINNTROLL! Bilete electronice gasiti pe www.iabilet.ro iar bilete fizice in reteaua IaBilet (Mag. UMAN, Senia, Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange etc..)

Alaturi de PARADISE LOST si Finntroll, pe scena vor mai urca HATESPHERE din Danemarca, pentru a doua in Romania, dupa prezenta din 2013 tot la METALHEAD Meeting, alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears, trupa finlandeza PROFANE OMEN plus inca 3 nume pe care le vom anunta curand.

“Desi este neobisnuit ca un festival sa aiba doua editii in acelasi an, echipa METALHEAD.ro crede ca publicul rock si metal din Romania merita sa se bucure de doua de astfel de evenimte! Ca de obicei, vom avea 7 trupe pe scena!”, declara organizatorii.

Biletele pentru editia MHM din toamna sunt deja la vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro si in toate punctele clasice de vanzare din toata tara.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 65 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle (pana pe 1 iulie) – numar limitat de bilete
– 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
– 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
– 120 de lei AG si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)

Un eveniment oferit de Ciuc Premium !

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top