Noutati

NOI NUME CONFIRMATE PENTRU SCENA AFTERSHOCK IN CADRUL B’ESTFEST SUMMER CAMP

B’ESTFEST Summer Camp continua seria confirmarilor pentru editia din aceasta vara, Pipes and Pints (CZ), Last Hope (BG), Regardless of Me (IT) si Turbo (Hu) fiind cele mai recente trupe ce vor concerta pe scena Aftershock a festivalului. Acestea se alatura celorlalte nume din line-up, printre care Kreator, Moonspell, Obituary, Meshuggah si Tristania. Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, editia din acest an a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park – Tunari.

Pipes and Pints

Pasionat de muzica punk rock si folk, Vojta Kalina a fost cel care in 2006 a pus bazele trupei Pipes and Pints la Praga, in Cehia, inregistrand un prim demo chiar in acelasi an. Trupa si-a construit treptat o identitate muzicala unica, devenind un veritabil reprezentant al ritmurilor celtic punk. Dupa o serie de concerte sustinute prin Europa alaturi de trupe precum The Porters sau Society Parasites, Pipes and Pints a lansat in 2009 primul album al trupei, numit Until We Die. Materialul a avut parte de succes dincolo de granitele Cehiei, piesele fiind ascultate atat in tarile europene cat si in Japonia, America si Australia. Pipes and Pints vor participa anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp pe 8 iulie, in cea de-a treia zi de festival.

Last Hope

Originara din Bulgaria, Last Hope este una dintre trupele de hardcore cu renume la nivelul Europei Centrale si de Est. Inca din 1995, anul in care membrii trupei au debutat sub acest nume, Last Hope a influentat decisiv atat scena punk si hardcore, cat si celelalte comunitati muzicale underground din Bulgaria. Dupa noua materiale lansate in decursul anilor, show-urile live reprezinta in continuare principalul atu al trupei, fiind un mix remarcabil de sonoritati hardcore, voci inconfundabile si energie in stare pura. De altfel, Last Hope si-a trecut in CV nenumarate show-uri in diferite tari ale Europei de Vest, dar si in Turcia sau Rusia, anul acesta urmand sa adauge pe lista destinatiilor din nou Romania, pe 7 iulie trupa fiind prezenta la B’ESTFEST Summer Camp.

Regardless of Me

Fiind originara din Italia, Regardless of Me a fost formata in anul 2007 la initiativa chitaristului si compozitorului Emiliano Sicilia. Stilul muzical pe care il promoveaza – progressive death metal, este influentat de sound-ul unor trupe precum Meshuggah sau Iron Maiden, dupa cum insusi Emiliano declara intr-o serie de interviuri. Albumul de debut a fost lansat in 2009, fiind intitulat „The World Within”, la scurt timp dupa aparitia acestuia, trupa programandu-si un prim turneu european. Printre festivalurile care s-au bucurat de prezenta Regardless of Me se numara Femme Metal (Anglia), Banja Luka Open Air (Bosnia) si Raismes Fest (Franta), vara aceasta trupa urmand a fi prezenta si la B’ESTFEST Summer Camp pe 8 iulie.

Turbo

Turbo este cea mai cunoscuta trupa de rock psihedelic din Ungaria, devenind in scurt timp de la lansare extrem de populara printre iubitorii genului. Dupa lansarea primului album, intitulat Voli, in 2009, artistii au castigat corespondentul premiilor Grammy din Ungaria – Fonogram Awards, fiind nominalizati la categoria Cel mai bun album pop-rock al anului. In 2011 a aparut cel de-al doilea album, Lost Measure, trupa pregatind pentru a doua jumatate a acestui an lansarea unui nou material, de aceasta data acustic. Dupa o serie de concerte sustinute la festivaluri internationale precum Sziget din Ungaria, Exit in Serbia sau Gosho Festival in Bulgaria, Turbo se va afla anul acesta si la B’ESTFEST Summer Camp, unde va concerta pe 6 iulie.

B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in zilele de 6, 7 si 8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park, Tunari, printre artistii confirmati pana in prezent numarandu-se si Garbage, Pulp, Royksopp, Caro Emerald, Skindred, Trolley Snatcha sau Modestep. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top