Concerte Rock

Noi confirmari la ROCKSTADT EXTREME FEST 2015

Dupa nici o saptamana, Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajuns la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 august 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, anunta alte doua noi titulaturi, de data aceasta din Norvegia: TAAKE, in premiera in Romania, si VULTURE INDUSTRIES !

Va reamintim ca saptamana trecuta am avut primele confirmari pentru festival. Este vorba despre trupele ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS si HARAKIRI FOR THE SKY!

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare vor exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 10 septembrie – 11 octombrie = 100 lei
• 12 octombrie – 15 februarie = 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie = 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului = 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei = meet and greet cu artistii

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

 eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

•  myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

•  bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest !!

TAAKE

1993 – prezent – black metal – Norvegia

Inca de la debutul Rockstadt Extreme Fest, Taake a fost una din cele mai cerute formatii in randul publicului prezent la festival, motiv pentru care grupul norvegian isi anunta prezenta – in premiera in Romania – pe scena evenimentului ce va avea loc in Rasnov. Lansati in 1993, Taake are la activ aproape 20 de materiale discografice oficiale si ramane unul din cele mai controversate grupuri scandinave, parte atribuita solistului Hoest. Cel mai nou material discografic, Norway’s Weapon, a fost nominalizat pentru categoria ‘Best Metal Album’, in cadrul premiilor Spellemann.

 

VULTURE INDUSTRIES 

2003 – prezent – proggresive metal – Norvegia

O prezenta familiara publicului roman, prezenta Vulture Industries nu va fi deloc intamplatoare si, la fel ca orice aparitie a norvegienilor, recitalul de la Rockstadt Extreme Fest isi va regasi punctele forte atat in prestatia muzicala cat si cea vizuala. Lansati in 2003 sub aceasta titulatura, norvegienii au incorporat muzica avant-gardista cu elemente progresive, notand ca influente Faith No More, Mr. Bungle, Devin Townsend, Arcturus sau The Cult. In Romania, Vulture Industries isi va promova cel mai nou album, The Tower, masterizat de Jens Bogren, in celebrul studio Fascination Street.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top