Concerte Rock

MUNGO JERRY aduce hitul “In The Summer Time” la Hard Rock Cafe Bucuresti

Hard Rock Cafe iti ofera in miez de iarna atmosfera fierbinte a sezonului estival! Hitul “In The Summer Time”, ce a facut inconjorul lumii, va rasuna pentru prima oara pe o scena din Romania, chiar in interpretarea celor care l-au lansat acum patru decenii. MUNGO JERRY concerteaza in premiera la Bucuresti, pe 25 ianuarie 2013, la aniversarea a cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din tara noastra.

Lansat in 1970 de trupa britanica de rock MUNGO JERRY, “In The Summer Time” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, trupa a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.

In seara de 25 ianuarie, ai ocazia sa ii vezi intr-un concert incendiar gazduit de Hard Rock Cafe si sa asculti live si alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY, printre care “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”, “Feels Like I’m In Love”, “Let’s Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc.

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe se pun in vanzare 3 categorii de bilete:

Categoria VIP – 400 RON (intalnire & poza* cu artistul, afis & CD cu autograf)
Categoria 1 – 80 RON . Loc la masa
Categoria 2 – 50 RON . Loc la masa

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe:
www.Biletoo.ro
www.blt.ro
www.bilete.ro
www.myticket.ro

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top