Concerte Folk

Seara de muzica live cu formatia ATRON Sevenpots Brasov

Prieteni buni, va invitam Joi 17. Ianuarie seara sa bem o bere, eventual un vin fiert bun intr-un bar vrednic de un oras cu traditie asa cum este Brasov. Atmosfera calduroasa si familiara din Seven Pots se face simtita inca de la intrare iar noi va asteptam sa petrecem asa, ca intre prieteni, o seara de Joi cu muzica live.

http://www.facebook.com/events/385406888216330/

 

Formatia Atron s-a infiintat in anul 2008, octombrie, din dorinta de a regasi esenta muzicii folk si de a o putea exprima. Doi studenti: Dron Dorian si Serban Paul, de la Facultatea de Litere din Brasov, s-au hotarat sa porneasca pe drumul spre muzica de calitate, spre muzica ce le-a fermecat copilaria si adolescenta. Primul concert, primul fior, primul contact cu publicul ne-a incurajat sa progresam. De atunci am cautat sa ne definitivam sound-ul, sa ne cream un mod de a transmite emotiile si sentimentele.

In februarie 2010, pe scena clubului Hotties (Brasov) ni s-a alaturat si o noua voce, un plus de emotie, calitate si claritate, cea a Ioanei, buna noastra prietena, nu cu mult timp in urma solista formatiei „Dumbrava minunata”. Vocea ei, flautul, muzicuta si spiritul de echipa s-au potrivit ca o manusa ideologiei Atron-istilor. Din martie aceasta a devenit parte permanenta a trupei. Ce a adus nou ? Un plus de sensibilitate, originalitate, atmosfera si creativitate.

In luna iulie al aceluiasi an Stefan a completat spiritul folkului nostru pseudoalternativ, adaugand un dram de seriozitate, sound imbogatit si culoare pe anumite paliere compozitionale cu bassul sau. De inspiratie nu putem vorbi, ea ne bantuie in fiecare zi. tocmai si de aceea am si incercat sa ne reinventam, sa cream ceva cu totul diferit pana acum. Si ne-a reusit. O piesa atipica si de ce nu, mai putin conventionala in peisajul folkului a fost “Apocalipsa”, un fel de confruntare a celor doua suprematii: BINELE si RAUL. Succesul proaspatului sunet imbunatatit s-a concretizat in cantari in Moeciu de Sus, in cadrul Festivalului de Folk Vlahia, in a doua editie din Festivalul Dor de Munte din Pestera, recital de Zilele Orasului Pucioasa si in o colaborare cu Xen Culture Club (Brasov), ce promova muzica Folk in fiecare duminica.

Dorim ca in timp sa lasam ceva in urma, macar o fasie de vers ori de acord, in marea tornada a muzicii romanesti. Va multumim voua, celor care credeti in noi si in planul nostru de a crea ceva nou, propriu si original.

Va asteptam la concertele noastre si nu ezitati sa ne descarcati piesele, free, fara plata, doar la un click distanta.
http://www.formatiaatron.tk/

Va salutam !!!

Formatia Atron

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top