Concerte Rock

Luna Amara si Hteththemeth in Rockstadt; lansare album "Live la Conti"

Luna Amara lanseaza CD-ul audio „Live la Conti” la Brasov; concert in Rockstadt si intalnire cu fanii la Carturesti Brasov!

Vineri, 25 aprilie, formatia clujeana Luna Amara ajunge cu turneul de promovare a noului album “Live la Conti” la Brasov!

Incepand cu ora 18:00, trupa asteapta fanii, bloggerii si presa la Carturesti Brasov (Piata Sfatului, nr. 20) pentru a sta de vorba despre proiectul „Live la Conti” – va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri, se va canta un mini-set acustic ca incalzire pentru concertul de mai tarziu iar fanii vor putea sa faca poze si sa ia autografe.

Apoi, dupa ora 20:00, distractia se va muta in Rockstadt (str. Lucian Blaga, nr. 13) unde Luna Amara vor sustine un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live! In deschidere vor canta cei de la Hteththemeth. Intrarea la concert va fi 15 lei (30 lei cu tricoul oficial Live la Conti inclus).

Luna Amara – Albastru (live la Conti)

Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”. In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!

Luna Amara
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Şerban Onţanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top