Noutati

Europe urca pe scena festivalului OST FEST in 16 iunie!

Povestea incepe in 1979, cand in Upplands Väsby lua nastere o trupa suedeza denumita pe atunci ’’Force’’, compusa din trei tineri ambitiosi: vocalistul Joey Tempest, chitaristul John Norum si basistul Tony Reno. Ulterior trupa a luat numele Europe si a devenit celebra in toata lumea in 1986 cand au lansat albumul ’’The Final Countdown’’, album ce s-a vandut in SUA in peste 3 milioane de copii.
Iata, 33 de ani mai tarziu, in 16 iunie 2012, membrii EUROPE vor urca pe scena festivalului Ost Fest de la Romexpo si vor electriza atmosfera cu muzica lor.

In anii ’80 Europe a fost trupa de rock cu cel mai mare succes la public, vanzand in intreaga lume peste 20 milioane de albume. Este una din putinele trupe din lume care au intrat in top 20 albume Billboard 200 cu doua albume: ’’The Final Countdown’’ si ’’Out of This World’’, iar in top Billboard Hot 100, au avut doua single in top 10: ’’The Final Countdown’’ si ’’Carrie’’.

Dupa ce ani buni, Europe s-a bucurat de admiratia fanilor din intreaga lume, in 1992 membrii trupei decid ca este cazul sa ia o pauza si sa dispara o perioada de timp din lumina reflectoarelor. Dupa 11 ani de pauza, in 2003, trupa Europe se reuneste oficial si continua seria de succese cu albumele ’’Start from the Dark’’ si ’’Secret Society’’.

Ultimul album al Europe se numeste ’’Bag of Bones’’ si va fi lansat in luna martie a acestui an, iar fanii romani vor avea norocul de a-i asculta live pe membrii Europe interpretand melodii si de pe noul album. Deasemenea din playlist nu vor lipsi melodii ce au influentat generatii intregi, precum: ’’The Final Countdown’’,’’Carrie’’,’’Cherokee’’ sau ’’Open Your Heart’’

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului Ost Fest, preturile biletelor si abonamentelor sunt urmatoarele:

16.02.2012

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

  • –  500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
  • –  350 lei Fire Circle
  • –  265 lei Tribuna
  • –  120 lei Golden Circle
  • –  90 lei GazonPretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
  • –  800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
  • –  525 lei Fire Circle
  • –  400 lei Tribuna
  • –  200 lei Golden Circle
  • –  150 lei Gazon

Mai multe detalii despre festivalul Ost Fest, precum si trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival le puteti gasi accesand www.ostfest.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/OSTFESTRO

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Europe, Mötley Crüe, Motörhead, Dimmu Borgir, Megadeth si nu numai, biletele la Ost Fest cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro sau MYTICKET.RO

Festivalul Ost Fest este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events si prezentat de ROCK FM!

 

Sursa: www.ostfest.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top