Festivaluri

Enslaved, Cattle Decapitation si Downfall of Gaia la ROCKSTADT EXTREME FEST 2015

Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajuns la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 august 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, anunta alte trei noi titulaturi: ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA) si DOWNFALL OF GAIA (Germania).

Va reamintim ca in ultimele doua saptamani am anuntat deja primele 5 formatii care vor urca pe scena Rockstadt Extreme Fest 2015. Este vorba despre: ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE si VULTURE INDUSTRIES.

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 10 septembrie – 11 octombrie – 100 lei
• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei. Include „meet and greet” cu artistii.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest.

ENSLAVED
1991-prezent – black metal / progressive-viking metal – Norvegia
Iata-i revenind in Romania, de data aceasta la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2015.
Enslaved a luat nastere in anul 1991, numele grupului fiind inspirat de piesa celor de la Immortal, „Enslaved in Rot”. Au inceput ca o formatie de black metal clasic norvegian, insa treptat au incorporat elemente ale muzicii progresive, fapt ce a consolidat numele Enslaved la nivel international, oferind o abordare inedita a ce insemna muzica black metal, iar albume precum Ruun, Vertebrae sau RIITIIR sunt considerate capodopere ale scenei scandinave.
Infiintata in Haugesund, Norvegia, de catre Grutle Kjellson (vocal, chitara bas), Ivar Bjørnson (chitara, sintetizator) si Trym Torson (tobe), in cei peste 20 de ani de existenta formatia a lansat 12 albume de studio și 3 EP-uri. O trupa grea pe care nu trebuie sa o ratati la cea de-a treia editie Rockstadt Extreme Fest!

CATTLE DECAPITATION
1996-prezent – death grind – SUA
Cattle Decapitation, trupa de goregrind/deathgrind, formata în San Diego, California, in 1996, de catre Scott Miller (voce), Gabe Serbian (chitara) si Dave Astor (tobe), are 6 albume de studio la activ si un demo, aparut in 1997.
Un element de culoare printre sonoritatile deathgrind este ca membrii trupei sunt vegetarieni, fapt reflectat pana si în versurile pieselor, acesta fiind protestul lor fata de maltratarea si consumul animalelor, precum si fata de folosirea produselor de orgine animala. De altfel o formatie controversata, videoclipul Force Gender Reassignment a fost interzis pe YouTube pentru elementele grafice extreme, un mesaj impotriva grupurilor crestine extreme si a discriminarii sexuale.

DOWNFALL OF GAIA
2008-prezent – atmospheric sludge/post-metal – Germania
O titulatura familiara scenei underground, Downfall of Gaia, va sosi la Rockstadt Extreme Fest 2015 cu piese proaspete de pe ultimul material discografic aparut anul acesta: ’’Aeon Unveils the Thrones of Decay’’.
Fondat in 2008, cvartetul a suferit mai multe modificari la sectiunea drums, componenta actuala fiind formata din: Dominik Goncalves dos Reis (chitara si voce), Peter Wolff (chitara si voce), Anton Lisovoj (bass si voce) si Michael Kadnar (tobe).
Desi rădăcinile grupului se afla in scena crusta punk, ei au devenit mai strans asociati cu un sunet care mai degraba corespunde impactului unei avalanse nascute din pamant negru, rock si namol, in timp ce versurile lor descriu poetic partea intunecata existentei umane. Asadar va invitam la un concert sludge / post metal nemtesc de cea mai buna calitate!
ROCKSTADT EXTREME FEST

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top