Festivaluri

ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS si HARAKIRI FOR THE SKY la a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015!

ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS si HARAKIRI FOR THE SKY la a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015!

Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajunge la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 August 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, iar primele titulaturi ce se gasesc pe afis sunt ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS si HARAKIRI FOR THE SKY!

Abonamentele vor fi puse in vanzare Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 00.00 !

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare, ca si in 2014, vor exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel. organizatorii subliniaza faptul ca nu vor exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 vor fi disponibile in reteaua nationala incepand cu ziua de Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 00.00 !

Pretul abonamentelor pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 va fi urmatorul:

  • 10 septembrie – 11 octombrie – 100 lei
  • 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
  • 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
  • 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
  • Categoria VIP BACKSTAGE – 300 – meet and greet cu artistii

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest.

 

ENSIFERUM 

Helsinki, Finlanda (1995 – prezent) 

Cu o activitate discografica compusa din peste 15 materiale discografice, Ensiferum este in acest moment varful de lance al scenei folk metal internationale, trupa finlandeza aniversand 20 de ani de activitate cu un nou album, material ce va fi promovat si in cadrul Rockstadt Extreme Fest. Aparitia finlandezilor la Rasnov va fi si singura programata in Romania, in 2015.

 

SUICIDAL ANGELS 

Atena, Grecia (2001 – prezent) 

Suicidal Angels nu este un nume strain pentru publicul roman. Totusi, de la ultima aparitie in Romania, formatia si-a consolidat pozitia pe scena internationala, iar in acest moment grecii poarta cu mandrie titulatura de lider incontestabil al noului val de thrash metal. Dupa turnee in toata lumea alaturi de Kreator, Exodus, Sepultura, Overkill sau Kataklysm, Suicidal Angels revin in Romania pentru a isi promova un nou album.

 

HARAKIRI FOR THE SKY 

Viena, Austria (2011 – prezent) 

Si cum unul din obiectivele Rockstadt Extreme Fest este de a oferi publicului nume relevante ale scenei underground, editia din 2015 se va bucura de prezenta grupului austriac Harakiri For The Sky, considerata in acest moment revelatia post black metal underground, un nume ce a atras deja atentia festivalurilor cu renume, trupa urmand sa confirme in curand aparitii la cele mai importante evenimente de profil europene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top