Concerte Rock

Ultimele zile de presale pentru showul americanilor de la UNEARTH in Romania

Pe 15 septembrie la fabrica, una dintre cele mai sonore nume ale scenei de metalcore internationale, americanii de la UNEARTH, canta in premiera in Romania! Alaturi de americani, pe scena ii veti putea vedea si pe Diamonds Are Forever, Rock n Ghena, Crimena si Chaos Cult!

Va reamintim ca pana pe 12 septembrie mai gasiti bilete la 35 de lei, pretul acestora urmand sa fie 40 de lei pana pe 15 septembrie si 50 de lei la intrare. Pe langa www.iabilet.ro si reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica), biletele pot fi acum gasite si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare: (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Domo, Germanos, Posta Romana etc..)

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 35 de lei – pana pe 12 septembrie
– 45 de lei – pana pe 15 septembrie
– 50 de lei la intrare.

Showul americanilor de la UNEARTH la Bucuresti este unul dintre warm-up party-urile pentru METALHEAD Meeting 2014 ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie si ii are ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll.

Showul UNEARTH de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, UK, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia dar mai ales prin Romania !

Un eveniment METALHEAD powered by Ciuc Premium si ROCK FM  cu sprijinul Green Sound Team!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top