Concerte Rock

Dracula Film Festival la Rockstadt Extreme Fest 2014

Rockstadt Extreme Fest 2014 va fi nu doar cea mai intensă ci şi cea mai complexă experienţă outdoor a acestui an: oferta festivalului este îmbogăţită cu un program destinat celor pasionaţi de arta cinematografică, pus la dispoziţie în colaborare cu Dracula Film.

Dracula Film: Horror and Fantasy Festival va fi prezent la Râşnov anul aceasta la Rockstadt Extreme Festival cu un program special de scurt-metraje horror şi fantastice, marca Cryptshow (festival de gen din Catalunya). Proiecţiile vor avea loc într-un cort special amenajat în incinta festivalului.

Iar după încheierea Rockstadt Extreme Fest 2014, iubitorii de scurt metraje horror şi fantasy au şansa unei reîntâlniri cu producţii de gen în cadrul celei de a doua ediţii a festivalului de film Dracula, care are loc la Braşov între 2 şi 5 octombrie 2014. În cadrul festivalului Dracula  vor avea loc la Clubul Rockstadt concerte şi proiecţii de videoclipuri, joi 3 şi vineri 4 octombrie.

Dracula Film: Horror and Fantasy Festival se derulează la Braşov între 2-5 octombrie 2014, la Teatrul Sică Alexandrescu şi Cinemateca Patria. Pentru detalii vizitaţi:

https://www.facebook.com/DraculaFilmFestival şi www.draculafilm.ro

Pe langă proiecţiile de film, Rockstadt Extreme Fest 2014 include şi alte atracţii: secţiunea distracţie şi divertisment revine specialistilor de la Centraladeescalada.ro şi  menssana-in-corporesano.com, care îi aşteaptă pe vizitatori într-un Adventure Metal Park. Şi tot în fun zone iubitorii de suveniruri vor gasi un studio foto la minut, pus la punct de  Art Photo Studio, şi un stand de tatuaje temporare, coordonat de Eli Tattoo.

 

Editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop! Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Alături de BEHEMOTH (Polonia) – vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuală, pe scena festivalului vor urca şi alte nume mari, precum OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenă a scenei black metal, ), DORDEDUH (RO), una din cele mai cunoscute şi apreciate trupe româneşti la nivel internaţional.

 

 

Doar pana duminica, 10 august, se mai pot cumpăra online abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest. După aceasta data abonamente se vor mai gasi doar la locul festivalului, incepand de miercuri 13 august. Preţul rămâne acelaşi – 150 lei pentru 4 zile de muzică şi distractie in aer liber.

 

 

Pentru detalii, program şi regulament vizitaţi:

http://www.rockstadtextremefest.ro şi https://www.facebook.com/rockstadtextremefest

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top