Noutati

Days of Confusion – lansare single si videoclip BLOODSTREAM

Days of Confusion te invita diseara, 23 ianuarie, la The Silver Church Club pentru un concert eveniment ce marcheaza lansarea celui de-al doilea clip – BLOODSTREAM!

 

„Ne-am hotarat sa facem ‘Bloodstream’ pentru ca este o piesa buna in varianta ei originala, insa are alta haina. Noi am imbracat-o in stilul Days of Confusion, iar pentru cei care nu stiu exact despre ce este vorba, ‘Bloodstream’ este o piesa in stil trip-hop/lounge apartinand grupului Britanic numit Stateless. Cezar a propus-o intr-o zi venind deja cu niste idei bine inchegate si ne-a placut atat de mult din prima, incat am zis ‘hai!’. Intre timp, am inceput colaborarea cu baietii de la ‘The Cell’ si usor, usor a venit vorba despre un videoclip.

Ne tot gandeam la ce piesa am putea sa facem si am realizat ca trecuse suficient timp de la lansarea EP-ului ‘Seeds’ in 2012, asa ca am decis sa folosim noul videoclip pentru a anunta venirea urmatorului album. In concluzie, ‘Bloodstream’ poate fi privit ca un mesager ce vesteste urmatorul material Days of Confusion, care va consta intr-un album ce urmeaza a fi lansat cel mai probabil in toamna lui 2014.” (Days of Confusion)

„Videoclipul a fost inspirat in primul rand de versurile piesei, scrise cinematic, dar si de diferentele de intensitate ale partii de instrumental, cum sunt alternarile lent-rapid, calm-violent dintre strofe si refren. Practic, este vorba despre raporturile de dominare-supunere care apar in cazul unei relatii de iubire dintre un el si o ea, atunci cand nivelul de implicare afectiva este disproportionat; despre indiferenta, refulare, emasculare si alte emotii negative care apar intr-o relatie dezechilibrata. Si pentru ca scenariul capatase o nota de petrecere vampireasca, am ales sa ne ducem vizual intr-o zona alb-negru, cu contraste tari, de film noir, amintind pe alocuri de filmele cu Bela Lugosi.” (TheCell)

Videoclipul a fost creat si produs de TheCell
Echipa din spatele TheCell:
Regie: Teodor Cucu, Ionut Popescu
DOP: Alex Galmeanu
Scenariu: Augustin Krysta, Teodor Cucu

TheCell este un studio de creatie independent, ce ofera servicii integrate de strategie, creatie si productie foto/ video. Primul proiect muzical al TheCell este seria de concerte inregistrate in studio, Live in TheCell, disponibil online pe http://live.thecell.ro.

Trupa Days of Confusion s-a infiintat in anul 2009, abordand genurile alternative de metal si post grunge. In noiembrie 2012 a lansat primul material discografic, respectiv ep-ul Seeds, iar anul acesta a castigat premiul pentru cel mai bun debut in cadrul Metalhead Awards 2013. Days of Confusion a cantat ca opening act pentru trupe ca Arch Enemy, Accept si Queensryche, participand de mai multe ori si in cadrul proiectului Almighty 3 alaturi de Goodbye to Gravity si White Walls. Formata din Cosmin Lupu (voce), Cezar Popescu (chitara,voce), Andrei Ilie (tobe), Dan Ionescu (chitara) si Andrei Zamfr (chitara bas), trupa se pregateste de inregistrarea unui nou material discografic a carui lansare este programata pentru toamna 2014.

Pagina eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/275727142575777/275728585908966

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top