Concerte Rock

Dave Evans – AC/DC la Arenele Romane

DAVE EVANS PRIMUL SOLIST AC/DC SI THE R.O.C.K. LA ARENELE ROMANE!
Sambata 31 mai de la ora 19:00, Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, va canta alaturi de The Rise Of the City King(The R.O.C.K.), trupa tribut AC/DC a Romaniei intr-un spectacol exploziv de doua ore.
Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui astfel un eveniment la care toti fanii muzicii rock sunt asteptati sa participe. Din set list nu vor lipsi mega hituri ca Thunderstruck, TNT, Back in Black, Highway to hell si multe altele. Totodata, se va auzi si primul hit inregistrat de AC/DC in 1973, „Can I sit next to you girl? Dave Evans este unul dintre membrii fondatori ai AC/DC.
Povestea lui ca artist incepe la 17 ani, cand ajuta la formarea unei trupe cu Malcolm Young, Colin Burgess și Larry van Kriedt. O săptămână mai târziu, fratele mai mic al lui Malcolm, Angus Young li se alătura. Cumnata lor, Sandra vine ulterior cu propunerea ca trupa sa se numeasca AC/DC, pentru a semnifica putere si energie. Astfel se naste una dintre cele mai mari trupe rock and roll a tuturor timpurilor. În timpul petrecut la AC/DC , Evans a înregistrat hiturile ” Can I sit next to you, girl” / Rocking in the Parlour „, care au fost lansate în Australia și Noua Zeelandă. De asemenea, tot atunci a fost produs si primul videoclip de promovare pentru „Can I sit next to you, girl”, care a aparut si pe prima caseta video produsa de AC/DC. Video: http://www.youtube.com/watch?v=biaGJ_4rEzE In prezent, Dave Evans se afla in plin turneu in Europa pentru promovarea celui mai nou EP „Nothing to proove”. Cu aceasta ocazie a acceptat cu placere invitatia baietilor de la The R.O.C.K – Romania’s AC/DC Tribute Band de a canta alaturi de ei in concertul de celebrare a 40 de ani de AC/DC. Proiectul The R.O.C.K. aduce in scena explozia si dinamismul concertelor AC/DC. Cu un spectacol unic, plin de entuziasm si energie, trupa aduce in fata fanilor cele mai cantate hituri rock’n roll ale celebrilor australieni. Piesele sunt reproduse live cu o foarte mare precizie, transmitand publicului vibratia unui show AC/DC autentic.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=jHzL2IqhoYI
Event fb page:https://www.facebook.com/pages/Dave-Evans-la-Arenele-Romane/628169470602262
The R.O.C.K.fb page: https://www.facebook.com/TheROCK.Romania
Componenta The R.O.C.K:
Daniel Ignat – Lead Vocals
Nik Baydin – Lead Guitar
Adrian Popescu – Rhythm Guitar / Backing Vocals
Mircea Preda – Bass/Backing Vocals
Mirko Grusa – Drums
Pretul biletelor este urmatorul:
a. 20 lei – acces general
b. 30 lei – in ziua concertului la intrare
Biletele se pot procura online de pe site-urile: www.mytickets.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete si www.bilete.ro In format fizic se gasesc la Baneasa Shopping City (etaj), Piata Romana (George Enescu nr 30), Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, Metrou Piata Unirii 1, Palatul National al Copiilor, in Oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedia semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, magazinele UMAN si Senia din toata tara. Un eveniment recomandat de Rock FM, METALHEAD Romania si BestMusic.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top