Concerte Rock

Costin Chioreanu – "Vise Pentru Coro"

Pe data de 11 decembrie 2015, cu începere de la ora 19:00, va avea loc vernisajul expoziției „Vise pentru Coro”, la galeria Colony Art, de pe Calea Călăraşi nr. 34, vizavi de La Scena. Expoziția va cuprinde 20 de lucrări semnate de artistul român, Costin Alexandru Chioreanu, ce vor fi puse la vânzare, iar toți banii strânşi vor fi donați lui Mihai „Coro” Caravețeanu (Axa Valaha Production & Management), care în urmă cu aproximativ două săptămâni a suferit o hemoragie cerebrală. El a fost internat la secția de terapie intesivă a spitalului Floreasca şi de curând, transferat la spitalul Municipal unde va trece printr-o operație de embolizare. Recuperarea lui Coro se va întinde pe o perioadă de timp nedeterminată, în care va fi interzisă expunerea acestuia la orice factor de stres.

Lucrările prezentate în cadrul acestei expoziții sunt imprimate pe pânză şi fixate pe cadre de lemn, iar fiecare dintre ele va exista într-un singur exemplar, aşa că, se va aplica metoda „primul venit, primul servit”. Acestea sunt lucrări de grafică ce au fost create pentru trupe precum: Arcturus, Primordial, Morgoth, Grave, Bloodway, Sigh, Enslaved, Perihelion, Lethe, Haar, John Gallow, Feral, Rendezvous Point.

După vernisajul de vineri, singura zi în care mai puteți vizita expoziția şi achiziționa lucrări va fi sâmbătă, pe 12 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 19:00.

Despre acest eveniment, Costin a declarat următoarele:

„În primul rând doresc să-i mulțumesc prietenului meu, Victor Popa (Digital Advertisting), meşterul care se ocupă de mulți ani de printurile mele pentru expozițiile de-aici sau din alte țări. M-a emoționat teribil gestul său de a acoperi jumătate din cheltuielile de producție pentru această cauză. Este pentru prima dată când imprim lucrări pe acest suport, mult mai costisitor decât cele abordate până acum, aşa că ajutorul său este şi mai important de data asta. De asemenea, doresc să-i mulțumesc enorm şi doamnei Arina Susara, precum şi galeriei Colony Art pentru ajutor. Iar asta nu o spun doar de formalitate, fiindcă galeria nu va lua niciun procent din vânzări, ceea ce înseamnă muncă benevolă şi consum de resurse din partea lor pentru aceeaşi cauză. Tot ceea ce sper este ca cei care îşi doresc să aibă în casă una dintre lucrările preferate din seria respectivă, să vină la expoziție şi astfel, îl vom ajuta împreună pe Coro să treacă peste nenorocirea asta.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top