Concerte Rock

Concert Recover Band & Friends

Pe 31 mai va invitam la spectacol special – FLOWER POWER NIGHT by RECOVER BAND & FRIENDS, care va aduce in atentia publicului un concert în spiritul anilor ’70, conturat de invitati surpriza si de un sound absolut original.
Concertul va recompune epoca în care rezistenta avea culori de flori si ideologia lui Bob Dylan. Epoca părului lung, împletit cu petale, epoca libertătii. Epoca Woodstock. Sase prieteni, unii dintre cei mai experimentati muzicieni romani, îsi asteaptă fanii cu cele mai valoroase piese din liga de aur a rock-ului mondial, într-o seară dedicată marilor legende. Colaborator al trupei Phoenix sau al baietilor de la Compact si ucenic al lui Ovidiu Lipan Tandarica, Ionut Micu (John) va tine ritmul la tobe, impreuna cu Petru Mircea – fost component al trupei Krypton, Orlando Dinca si bunii lui prieteni Stefan Craciun-chitara si Sebastian Mitri-bass. Alaturi le este Cristi Becker, un chitarist care și-a confirmat tehnica și talentul în prima formulă a legendarilor Scorpions și s-a perfecționat admirând zei ca Frank Gambale sau Yngwy Malmsteem.

Cei prezenti la concert vor avea sansa sa castige un premiu deosebit oferit de Quitar Shop – o chitara Fender Strato Caster. Premiul va fi oferit in cadrul unei tombole, pe baza biletului de intrare.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si pe bilete.ro la pretul de 30 lei (in fata scenei) si 25 de lei (in restul salii). Pentru rezervari sunati la 021 2066261.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top