Festivaluri

Concert Rage la ARTmania Festival

 

Sărbătorim 30 de ani de Rage la ARTmania Festival Sibiu 2014

Rage va concerta vineri în Vampires’ Den la ARTmania Festival în rolul de headliner, în aceeași zi cu Eluveitie, Diary of Dreams și alte proiecte interesante. Rage participă în premieră la ARTmania Festival cu un val înflăcărat de power metal care va izbi Grota Vampirilor.

Rage împlinesc în acest an trei decenii de carieră Metal și își arată istoria, de la începutul anilor ’80 când se numeau Avenger și promovau „Prayers of Steel”, trecând prin succesul anilor ’90 cu abordarea clasică „Lingua Mortis”, până recent în 2009 când au luat locul trei la „Bundesvision Songcontest” și au marcat un sfert de secol de activitate.

Cu 21 de albume lansate până în present și schimbări de componență, audiența primește nu numai esența Metal-ului German, dar și plus valoarea unei echipe de muzicieni extraordinari care nu încetează să își reinventeze sound-ul de fiecare dată când creează ceva nou. Ei sunt Rage!

În 2014, trio-ul format din Peavy Wagner, Victor Smolski și André Hilgers sunt departe de pensionare chiar dacă au deja dreptul de a-și scrie memoriile și a lansa piese și versiuni nepublicate, demo-uri și frânturi de idei care au ajuns acum să își găsească finalitatea sonoră. „The Soundchaser Archives” conține două CD-uri și un DVD lansate în mai 2014 prin Nuclear Blast.

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente în rețelele DivertaGermanosMyTicket.roEventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro la prețul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete și abonamente separate. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top