Concerte Rock

Concert KUMM si Changing Skins in Club Colectiv

Inceputul de primavara este unul prielnic pentru rockul alternativ romanesc!

Doua formatii reprezentantive pentru scena locala, KUMM, un nume deja consacrat si CHANGING SKINS, mai tinerii dar foarte popularii rock’n’rolleri din Bucuresti, le pregatesc fanilor un concert special.

Pe data de 27 martie 2014, trupele vor urca pe scena din Club Colectiv (strada Tabacarilor nr. 7) pentru a-si prezenta cele mai recente realizari.

KUMM a lansat pe data de 6 februarie un nou disc intitulat „A Mysterious Place Called Somewhere”. Materialul a avut parte de o receptie critica foarte buna, fiind considerat unul dintre cele mai reusite albume ale grupului. Astfel, data de 27.03 reprezinta un foarte bun prilej pentru ca grupul sa prezinte lansarea discografica publicului bucurestean, oferind o prestatie intesata de cantece noi.

Changing Skins pregateste un nou album pentru 2014 si, cu ocazia concertului de pe 27 martie, va lansa un nou single intitulat „Full of Dirt”, ce va beneficia si de un videoclip care va putea fi urmarit in premiera in cadrul show-ului. Trupa bucuresteana va canta atat hiturile de pe primul disc, omonimul „Changing Skins”, cat si cantece fresh de pe viitoarea lansare.

Cele doua trupe se reinnoiesc cu ocazia venirii primaverii si „scot pe scena” roadele muncii lor asidue, devotate rockului de calitate.

Mai multe informatii despre eveniment in curand!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top