Concerte Rock

Concert Changing Skins – Control Club

Changing Skins – live performance/ Sala Berlin 19 Martie 2013
Afterparty cu Brutus! (50% reducere la bar la orice produs, dupa ora 22.00)

Intrare libera.

Changing Skins este o trupa rock bucuresteana, adepta a sonoritatilor alternative. Procesul componistic a inceput inca din primavara lui 2010, avand la baza idei semnate de Stefan. In octombrie 2011, trupa isi marcheaza intrarea pe scena rock cu o prima aparitie live care atrage dupa sine invitatia de a concerta in diverse cluburi din Romania alaturi de nume precum: Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares etc.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip pentru piesa “Ain’t Worth It”, locul 5 in finala concursului GBOB Romania, cat si promovarea piesei “Ain’t Worth It” in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla, unde resuseste sa se mentina printre primele trupe din top.
Inceputul lui 2012 aduce noi concerte Changing Skins, participarea in cadrul turneului Dracula Revolution precum si realizarea unui clip foarte incitant pentru piesa “Deeper and Deeper” de pe primul material discografic. Desi videoclipul “Deeper and Deeper” a fost restrictionat de catre youtube pentru persoanele sub 18 ani, a reusit sa stranga peste 6.000 vizualizari in mai putin de o saptamana. Cu un talent evident pe zona vizualurilor, Changing Skins se mandreste cu prezentarea facuta de celebra revista britanica NME pentru videoclipul “Baby” (piesa inregistrata in cadrul finalei concursului GBOB Romania 2011) pe site-ul revistei.

Changing Sking a fost invitata sa deschida concertul formatiei finlandeze Apocalyptica, in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting din data de 13 mai 2012 de la Arenele Romane, iar cu ocazia festivalului B’estfest, editia 2012, formatia sustinea un recital pe scena Romanian Future Heroes.
Pe 13 octombrie 2012 Changing Skins a lansat primul material discografic intitulat … “Changing Skins”, un produs multimedia distribuit de A&A Rec, promovat in tara prin cateva concerte sustinute alaturi de formatia Alternosfera.

Changing Skins inseamna:

Horatiu Ghibu – voce (Briefcore, Klon, Rain District)
Stefan Mustata – chitara, programming (Frozen Dusk)
Adi Cotoara – bas (Lotul National De Hardcore)
Raluca Pascaru – tobe (Loredana Groza)

”Changing Skins, o trupă care face o revoluţie sonică în ritmuri de electro-rock” (Romania Libera)
”…trupa care a crescut intr-un an cat altii-n 10!” (MTV – Alternative Nation)
”Changing Skins este una dintre cele mai bune formatii din noul val al muzicii underground” (Metropotam.ro)
”Changing Skins, o trupa bucuresteana proaspata care abordeaza un hard-rock sanatos si cinstit, fara multe fasoane, cu oaresce influente din epoca nouazecista americana” (www.hypestreet.ro)

www.facebook.com/ChangingSkins
www.changingskins.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top