Concerte Rock

LIGHTS OUT! – live@Control!

Vino marți, 30 aprilie, in club Control, pentru a te întalni cu trupa clujeana care a bulversat si a fermecat scena muzicii alternative romanesti de la primul acord. Lights Out! au dat startul primului lor turneu internațional – „We Are Wayfaring”- , Bucureşti fiind cel de-al 3-lea oraş de pe traseul acestora şi totodată locul ales pentru a scoate la iveală piese complet noi.
Afterparty cu Cliza & Stutz!

Intrare libera.
Fb event

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Conturata in februarie 2010, Lights Out! este o formatie adepta a stilului indie/psychedelic. Provenind din Cluj-Napoca, trupa este compusa din Teo Retegan (voce, clape), Andrei Bobiș (chitara, chitara bas), AndreiSîncrăian (chitara, chitara bas) si Oana Pop (tobe). Lights Out! Au intrat in atentia scenei muzicale in toamna lui 2010, odata cu inregistrarea primei piese, „Inside Out”, cu care au castigat premiul de popularitate la concursul Byron | Rock Your High School 2.
Cei 4 membri ai trupei Lights Out!  şi-au urmărit visele stereo și au lansat în scurt timp primul lor demo, intitulat „Inside Out”.

2 ani mai târziu, după concerte deschise pentru nume precum We Have Band, O. Children, Chew Lips sau excepţionalii români de la The MOOoD, The Mono Jacks, The Amsterdams, Grimus sau Snails, lansează „EOD”, primul single extras de pe discul de debut al trupei, „Patience” (EP lansat în aprilie 2012).

Primul lor clip, realizat pentru piesa „Mirror” (http://www.youtube.com/watch?v=hEP7WKg6N6k), i-a urcat pe locul 3 la concursul internaţional RØDE Rocks, în faţa a peste 500 de participanţi din 40 de ţări din întreaga lume.

La jumătatea acestei primăveri, Lights Out! au lansat un videoclip intitulat „Wayfaring Live Session” (http://www.youtube.com/watch?v=4zw0elS0-Jo), o sesiune live de 15 minute ce include 3 piese noi, „Noosi”, „Downcast” şi „Pleasures” (a doua fiind lansată şi ca single, http://music.thelightsareout.com/album/downcast), care marchează o deviere de la traseul ales odată cu „Patience”, atât la nivel sonor, cât şi la nivel stilistic. În timp ce „Patience” era în mod entuziast brut şi energic – o colecţie de piese care păreau a fi pe un drum spre ceva -, aceste noi piese sunt stranii şi graţioase, insinuându-se printre gânduri asemenea unor umbre şiapăsătoare, datorită vocii uluitoare a Teodorei.

www.music.thelightsareout.com
www.facebook.com/lightsoutcluj
www.youtube.com/user/LightsOutBandCluj
www.soundcloud.com/lightsoutband
www.last.fm/music/Lights+Out%21

Parteneri media: Radio Guerrilla Zile si NoptiJurnalul NationalBeWhereSapteSeriVICE,  Decat o RevistaSUNETETATAIAArte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQadsFeederVeioza Arte,Metropotam.roInfoMusic.roMusicnights.roUrban.roBestmusic.roMetalhead.roMetalfan.roNo.3.rob365.ro9am.roModernism.roLiternet.ropartyhub.roHypeStreet.roTonight.euHipmag.roAnyplace.ro,tilllate.comiConcert.roNights.roBeatfactor.roGingergroup.roOrasulm.euhailaconcert.roRockstage.roMaximumRock , alternativ.roelectroblog.rothebeat.romuzicabuna.rohyperliteratura.rostudentie.ro,  woobicha.roMixtopia.rosofresh.rosub25.rosubAsfalt.rocooperativaurbana.ro,  121.roshoppingreport.roshoppingnews.rohotcity.rokudika.romodista.roafterhours.rovinsieu.roevenimenteincluj.ro,indiescouts.roletsrock.robestial.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top