Concerte Rock

Concert Black Label Society în 2015

In vara anului 2015, Black Label Society revin la Bucuresti in forta, cu un show dedicat, la care fanii celebrei trupe vor avea ocazia sa se bucure de experienta live completa a unui concert heavy metal care va zgudui Arenele Romane si va arunca pletele in aer.

Trupa legendară de heavy metal care scrie în continuare istorie cu soundul lor inconfundabil va lua cu asalt Arenele Romane din București, pe 27 iulie 2015. Titanii metalului vor umple moshpiturile atât cu piesele care i-au consacrat precum Stillborn, Suicide Messiah sau In This River cât și cu materialul puternic de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”.

Lansat pe 8 Aprilie 2014, albumul “Catacombs of the Black Vatican” reprezintă produsul a tot ceea ce fanii asteapta de la Black Label Society: poarta semnatura vocala si riffurile inconfuntabile ale lui Zakk Wylde, pe ritmurile energizante a le tobelor lui Chad Szeliga. Albumul surprinde prin imbinari de blues si pian, insa pastreaza acelasi ritm alert cu care Black Label Society și-a obisnuit fanii.

Unul dintre cei mai usor de recunoscut chitaristi ai momentului nu doar datorita aspectului său intimidant de viking, ci si al dedicatiei cu care lucreaza, Zakk Wylde, fost membru Ozzy Osbourne și fondator al trupei Black Label Society, a castigat in 2010 premiul pentru “Cel mai bun chitarist” la Premiile Revolver Golden Awards si si-a pus amprenta muzicala asupra unor filme celebre precum Buffy the Vampire Slayer, Hellraiser III, Little Nicky, Rock Star si V for Vendetta.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim sau online pe eventim.ro.

Fanii Black Label Society care isi achizitioneaza bilete din timp, vor beneficia de preturi promotionale: primele 300 de bilete vor fi disponibile la pretul de 99 de lei, iar după terminarea acestora, pretul va fi de 126 de lei pentru urmatoarele 500 de bilete.

După epuizarea biletelor aflate în presale, prețul biletelor va fi de 156 de lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.

Evenimentul Black Label Society la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Ciuc Music și Rock FM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top