Concerte Jazz & Altele

NIK BAERTSCH & SHA un duo exceptional – Green Hours 2 – preview al JAZZ IN CHURCH Festival

NIK BAERTSCH & SHA un duo excepţional în Green Hours 2 – 20 Martie 2013
– preview al JAZZ IN CHURCH Festival –

În deschiderea primei ediţii a festivalului JAZZ IN CHURCH, JAZZ.RO & Green Hours vă invită la un concert extraordinar Nik Baertsch (Fender Rhodes) şi Sha (clarinet bas).

Nik Baertsch şi Sha, parte ai grupului Zen-funk RONIN, care în 2010 deschidea a 2-a ediţie a Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, vor performa în Green Hours 2 (la bazinul Dinamo) miercuri, 20 martie, de la ora 20.30.

Un preview al festivalului JAZZ IN CHURCH, dar şi un act de susţinere al Green Hours de către cei doi mari muzicieni elveţieni, împreună cu asociaţia JAZZ.RO.

Biletele vândute pentru concertul din 20 martie vor ajunge în „fondurile de rezistenţă” ale entităţii culturale şi artistice Green Hours, condusă de directorul Voicu Rădescu.

„Gândirea şi muzica mea sunt bazate pe traditia spaţiului urban. Ele nu sunt separate de o tradiţie naţională sau stilistică, ci de sunetul universal al oraşelor.
Oraşul în diversitatea sa zgomotoasă cere o abilitate de concentrare asupra esenţialului: să măsori acţiunile celor din jur, să rămâi tăcut în locul potrivit.” – Nik Baertsch.

Aşadar, să ne bucurăm de revenirea pianistului, compozitorului şi producătorului elveţian la Bucureşti.

Cunoscătorii de jazz vor avea o satisfacţie dublă, iar publicul nefamiliarizat cu Baertsch va avea parte de o revelaţie.

Improvizaţia, repetitivitatea împinsă până aproape de limită, poezia, libertatea şi energia care caracterizează muzica lui Nik Baertsch, sunt impresionante atât pentru connaisseurs, cât şi pentru neiniţiaţi.

De neratat!

www.greenhours.ro
www.jazz.ro
www.nikbaertsch.com


intrare: 30 lei


rez:
concerte@greenhours.ro
(+40)788 452 485


Green Hours 2: Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 7-9 (la bazinul Dinamo)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top