Concerte Rock

Concert Celelalte Cuvinte – 21 aprilie în Jukebox Venue.

După aniversarea celor 30 de ani de Celelalte Cuvinte, în decembrie 2011, la Sala Palatului, trupa revine la București pe 21 aprilie în Jukebox Venue.
Trupa-legendă a rockului românesc, Celelalte Cuvinte, este o apariție rară, dar întotdeauna pe deplin gustată de publicul bucureștean. Încă de la început cei cinci membri și-au propus să nu facă vreodată rabat la calitatea muzicală sau de la performanță. Cântă pentru că iubesc muzica, dar nu o fac oriunde și oricum. Astfel de la început au ales calitatea și nu cantitatea și s-au ținut mereu de promisiunea inițială.

 

Concertele Celelalte Cuvinte sunt evenimente în adevaratul sens al cuvântului. Pe 21 aprilie, la Jukebox Venue, fanii Celelalte Cuvinte vor primi încă un concert pe măsura așteptărilor. Un setlist pregătit cu grijă, însumând, ca de obicei, aproximativ trei ore. Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Tinu Iovan și Ovi Roșu sunt în cea mai bună formă, dornici să se apropie de public prin formele artistice pe care le dețin.
Puțină lume știe că înainte de fiecare concert trupa Celelalte Cuvinte face cel puțin trei repetiții. După atîția ani de concerte împreună, sincronizarea sau comunicarea pe scenă vin dintr-o privire. Măiestria și tehnica instrumentală au fost întotdeauna puncte forte ale trupei. În acest context, repetițiile nu par necesare, dar în cazul trupei Celelalte Cuvinte, nu se poate fără. Acestea reprezintă o formă de respect față de public.
Așadar, cu respect, Celelalte Cuvinte se prezintă în fața publicului bucureștean pe 21 aprilie în Jukebox Venue.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top