Concerte Rock

Concert CARNIFEX – 28 iulie – Club Rockstadt, Brasov

Carnifex, una din cele mai importante trupe din noul val de metal american, ajunge in premiera in Romania, pe 28 iulie la Club Rockstadt din Brasov.

Acesta va fi si ultimul concert ce va avea loc in locatia Rockstadt de pe strada Lucian Blaga, urmand ca in toamna sa deschidem portile unei noi locatii Rockstadt, mai mari. Locatia actuala va ramane insa deschisa pana cand vom finaliza lucrarile.

Carnifex si-au inceput activitatea in 2005, la initativa solistului Scott Lewis si a tobosarului Shawn Cameron, mergand pe premiza de a rafina un stil muzical ce se defineste de mai bine de 25 de ani drept cea mai maniaca si malefica forma a muzicii rock.

Combinand muzica death metal cu sonoritati derivate ale fenomenului core, Carnifex a devenit un real fenomen inca de la lansarea primului album, vandut in zeci de mii de exemplare cu aproape zero promovare.

Muzical, poti spune ca acest grup american este cu adevarat unic. Declaratia lor este simpla si sincera, de a transforma fiecare concert intr-o reala experienta si nu doar un concert. ‘In fiecare noapte incercam sa cantam cat mai precis. Cateodata este dificil sa oferi un show atat de intens si totodata atat de interactiv, insa ne asiguram ca publicul joaca un rol important.’ declara Lewis.

Carnifex se afla in turneu european pentru a promova cel mai nou album, Die Without Hope, lansat via Nuclear Blast Records. Inregistrat si produs impreuna cu Mark Lewis (Aris, The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Deicide, Six Feet Under), exponentul cel mai de pret al scenei din San Diego oferind o reala piatra de temelie pentru ce inseamna modern death metal.

La finele anului 2014, Carnifex a participat la ceea ce a fost numit ‘Tour Of The Year’, impreuna cu Parkway Drive, Heaven Shall Burn si Northlane.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate din reteaua Iabilet.ro la pretul de 30 de lei.

http://www.iabilet.ro/bilete-concert-carnifex-23160/

In ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 40 de lei si va putea fi achizitonat de la intrarea in club.

Pentru cei ce poseda un abonament la Rockstadt Extreme Fest si il prezinta la intrare, organizatorii ofera o bere din partea casei. Informatii despre trupele invitate special vor fi disponibile in scurt timp.

Un concert organizat si prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top