Concerte Folk

Concert Alina Manole – Fericirea de Luni in Brasov

Alina Manole este o artista cu un stil muzical aparte, greu de incadrat intr-un sablon. Atmosfera eleganta, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale in limba romana, timbrul vocal aparte, formula de scena care include cei mai valorosi muzicieni de jazz ai momentului, unicitatea fiecarei aparitii scenice – toate acestea construiesc imaginea unui artist special pentru piata muzicala romaneasca.
Pe 2 iunie, Alina Manole a lansat un nou album (dupa Luna Patrata, Cu drag si Dragoste in 3) intitulat “Fericirea de Luni”. In acelasi stil care a consacrat-o, a carui amprenta ii apartine si o face de recunoscut in peisajul muzical romanesc, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. “Fix in seara asta”, “De 30 de ani”, “Trezeste-ma”, “Te iubesc” – iata o parte dintre piesele deja recunoscute si cantate de publicul artistei.

“Fericirea nu inseamna concediu in Rai” – iata una dintre primele afirmatii ce vor fi auzite pe albumul cel nou al “fetei cu Luna Patrata”. Da, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos si inteligent. Asa sunt si cei care vin la concertele “pamantene”.

Traseul “fericit” al lansarii de toamna a acestui album ajunge si la Brasov !

Duminica, 28 septembrie, incepand cu ora 20:30, Alina Manole va fi prezenta alaturi de pianistul Raul Kusak si tobosarul Ovidiu Condrea pe scena Times Pub!
Veniti sa aflati duminica reteta … fericirii de Luni!

Iata cateva fragment muzicale:
Fericirea de Luni – http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I
Fix in seara asta – http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs

Pretul biletului: 25 lei

RSVP: 0736 73 73 73

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top