Concerte Rock

Changing Skins va canta alaturi de Coma si (HED) P.E.

Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E.COMA si, un nou nume pe lipsta, CHANGING SKINS.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din Horatiu – voce, Stefan – chitara, programming Raluca – tobe si Adi – bas.

Changing Skins va participa, in perioada urmatoare, la turneul Dracula Revolution alaturi de Iris, Cargo si Directia 5 si va sustine cateva concerte alaturi de cateva formatii bucurestene dar si in compania formatiilor Alternosfera, si Apocalyptica.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top