Noutati

Biletele la concertul lui Julio Iglesias, mai ieftine zilele acestea!

De miercuri pana duminica, biletele la concertul lui JULIO IGLESIAS sunt mai ieftine!

Julio Iglesias va sustine la Bucuresti un super concert pe 30 Iunie 2012! Acesta face parte din turneul 2012 World Tour si promoveaza totodata si noul sau album, numit sugestiv 1, care va fi lansat in Romania pe 23 Aprilie! Albumul a castigat deja statutul de disc multi-platinum in tarile in care a fost lansat pana acum: Spania, Brazilia si tarile hispanice! Toti cei care doresc sa il asculte live la concertul din Bucuresti, au de miercuri pana duminica ocazia sa cumpere un bilet mai ieftin cu 15%!

Oricine cumpara in perioada 28 Martie 1 Aprilie 2012 un bilet la concertul JULIO IGLESIAS va beneficia de o reducere de 15%! Categoriile care fac obiectul promotiei sunt: 300 lei, 425 lei si 600 lei! Aceasta promotie este valabila doar de miercuri pana duminica inclusiv (28 Martie 1 Aprilie 2012) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Preturile biletelor pentru concertul JULIO IGLESIAS sunt urmatoarele:
-900 lei – categoria VIP: loc in primele 3 randuri + acces la zona de catering
-600 lei – categoria Diamond (pret intreg) > cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 510 lei
-425 lei – categoria Platinum (pret intreg) > cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 361,25 lei
-300 lei – categoria Golden (pret intreg) > cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei
-150 lei – Gazon A: fara loc
-100 lei – Gazon B: fara loc

Programul de reduceri Promotia Saptamanii apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform acestuia, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

Julio Iglesias este unul dintre cei 10 muzicieni care au vandut cele mai multe discuri la nivel mondial si este in prezent cel mai bine vandut cantaret latino din istorie: a depasit cifra de 300 de milioane de discuri vandute in intreaga lume! A primit peste 2600 de discuri de aur si de platina si are o stea pe Hollywood Walk Of Fame inca din 1985. Numele lui figureaza si in Guiness Book Of Records, pentru recordul de a fi vandut mai multe albume in diferite limbi decat oricare alt cantaret!

~~Concertul JULIO IGLESIAS va avea loc la Zone Arena din Bucuresti pe 30 Iunie 2012. Eveniment organizat de Project Events.~~

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top