Noutati

2 zile pana la concertul Nigel Kennedy Quintet de la Bucuresti

Nigel Kennedy, cel mai bine vandut violonist britanic, va concerta la Bucuresti luni, 2 aprilie la Sala Palatului. Pregatirile pentru acest eveniment au intrat in linie dreapta.
Organizatorii stabilesc cu minutiozitate fiecare detaliu pentru a statisface preferintele exigente ale artistului. La finalul acestei saptamani, Nigel Kenendy se va deplasa de la Cluj la Bucuresti cu o masina de lux ( Audi A8 cea mai recenta aparitie) si va fi cazat la un hotel de 5 stele. Acesta a solicitat ca apartamentul prezidential sa fie obligatoriu dotat cu balcon si un pian.

Nigel Kennedy alaturi de quintetul sau promit fanilor de la Bucuresti un show exploziv, o experienta muzicala fascinanta ce va cuprinde atat muzica clasica, dar si jazz sau rock. Nu vor lipsi interpretarile unice ale pieselor preluate din repertoriul Jimi Hendrix sau The Doors, dar si arii din celebrele Anotimpuri ale lui A. Vivaldi cu care artistul a intrat in Cartea Recordurilor pentru vanzarile impresionante de peste 2 mil. discuri. In concertul de la Sala Palatului, Nigel Kennedy va canta pe o vioara extrem de pretioasa Laufont Guarneri del Gesu, vioara preferata de marii violonisti ai lumii, precum Paganini, Brodsky, Heifetz, Stern, Kreisler si Zukermann, pentru caracterul lor salbatic, neslefuit, pentru forta si intensitatea sunetului lor.
Cunoscut pentru tehnica, virtuozitatea și talentul sau unic si in acelasi timp apreciat pentru colaborarile de succes cu artiști precum Sir Paul McCartney, The Who, Jeff Beck, Kate Bush, Ron Carter Si Jack DeJohnette, Nigel Kennedy a adus noi perspective atat repertoriului clasic cat si celui contemporan fiind distins cu numeroase premii precum Outstanding Contribution to British Music, Best Male Artist of the Year la Premiile Brit, un premiu Vivement Dimanche Gold, numeroase Echo Awards și Switzerlands Gold Rose of Montreux.
Desi numarul biletelor este limitat, organizatorii anunta ca acestea mai sunt disponibile la punctele de vanzare ale agentiei VreauBilet la preturi accesibile oricarui meloman adevarat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top