Noutati

Red Hot Chili Peppers incepe turneul I'm With You

Red Hot Chili Peppers incepe astazi, 29 martie, cea de-a doua parte a turneului I’m With You ce promoveaza al zecelea album din cariera trupei. Turneul va debuta in Tampa, Florida, urmand ca vara aceasta cei patru membri sa ajunga si in Romania unde fanii ii vor putea vedea pe Arena Nationala din Bucuresti, pe 31 august.

Ce-a de-a doua parte a turneului de promovare a celui mai recent material Red Hot Chili Peppers incepe cu o serie de concerte in America de Nord, unde in orase precum Toronto, Los Angeles sau New Orleans organizatorii au fost nevoiti sa suplimenteze numarul show-urilor, multe dintre acestea fiind deja sold-out. Albumul I’m With You se bucura deja de un succes enorm, ajungand pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale din 17 tari. Turneul a inceput anul trecut, pe 27 iulie, si s-a desfasurat pana in prezent in 114 tari din America, Europa si Asia, majoritatea concertelor tinandu-se cu casa inchisa. Anul acesta, turneul va cuprinde o noua serie de concerte pe continentul european, ce va incepe pe 23 iunie si va include tari precum Spania, Irlanda, Olanda, Belgia, Elvetia, Estoania, Croatia si, bineinteles, Romania. Turneul va avea insa si o scurta pauza primavara aceasta, cand pe 14 aprilie trupa va fi inclusa in Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, in cadrul unei ceremonii prezentate de actorul Chris Rock.

Prezentat de Ursus si organizat de Emagic, concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala, categoriile Gold Circle si Gazon fiind deja sold-out. Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si din retelele afiliate MyTicket.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top