Festivaluri

BEHEMOTH – castigatorii Golden Gods Awards vin la Rockstadt Extreme Fest

BEHEMOTH – castigatorii Golden Gods Awards vin la Rockstadt Extreme Fest

Aseara la Londra s-au decernat premiile anuale Golden Gods 2014, acordate de celebra publicatie Metal Hammer. Trupa poloneza BEHEMOTH, care ajunge in Romania la jumatatea lunii august pe scena Rockstadt Extreme Fest,

 a castigat ravnitul trofeu la sectiunea “Best Album Of The Year,” pentru “The Satanist”, material discografic lansat in 2013.

“The Satanist” este in acest moment considerat drept unul din cele mai importante si marcante albume metal din ultimii ani, o declaratie muzicala si conceptuala notata cu punctaj maxim de catre toate publicatiile de specialitate si nu numai. Este unul din putinele albume care a primit o recenzie in celebrul cotidian The Guardian.

Referindu-se la acest album, Nergal – solistul BEHEMOTH a spus ca: “reprezinta nevoia noastra nemuritoare de eliberare si iubirea pentru libertate in toate aspectele vietii.”

Showurilor BEHEMOTH sunt adevarate demonstratii de vointa de neclintit, determinare si forta viscerala. Publicul prezent la Rockstadt Extreme Fest va fi martor la un festin brutal, primitiv si demonic, presarat cu imnuri eretice izvorate parca din adancurile iadului.

Prin prezenta trupei BEHEMOTH pe afisul editiei din acest an, singurul festival de metal extreme din Romania isi consolideaza reputatia de eveniment in cadrul caruia publicul din tara noastra are sansa sa vada cele mai apreciate trupe de gen ale momentului. Anul trecut formatia franceza GOJIRA, a dobandit trofeul pentru “Best Live Band,” in cadrul Metal Hammer Golden Gods Awards, apoi a sustinut primul concert din Europa de est tot pe scena Rockstadt Extreme.

Afisul Rockstadt Extreme Fest 2014 reuneste deja peste 20 de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: BEHEMOTH (Polonia) – varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), figura emblematica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO), BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta), BORN FROM PAIN (Olanda), FLESHGOD APOCALYPSE (Italia), ARSONISTS GET ALL THE GIRLS (SUA), INFECTED RAIN (Republica Moldova),  INDIAN FALL (RO), KULTIKA (RO), CODE RED (RO), HTETHTHEMETH (RO) si THE DIGNITY COMPLEX (RO)

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:

Pana pe 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Suplimentare VIP Backstage -250 lei. Biletele VIP ofera: acces backstage si tricoul festivalului

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro, MyTicket.roIaBilet.roMetalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Pentru informatii si update-uri constante vizitati:

http://www.rockstadtextremefest.ro/ si https://www.facebook.com/pages/Rockstadt-Extreme-Fest/159000234249419

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top