Concerte Rock

AURA va asteapta la sesiunea de autografe programata dupa concertul din 20 martie

AURA vă aşteaptă la sesiunea de autografe programată după concertul din 20 martie

Ca urmarea a numeroaselor mesaje şi întrebări care vizau posibilitatea unei întâlniri cu trupa, AURA anunţă că toţi cei care îi îndrăgesc pe membrii formaţiei sunt invitaţi la sesiunea de autografe ce va avea loc după concertul de lansare al albumului „The Rock Chick”, din 20 martie. Aura, solista grupului a spus: „vă aşteptăm cu mic cu mare după concert la standul de merchendise, pentru autografe, poze, vorbe şi un pahar în cinstea primului nostru album”.

Primii 30 de spectatori care vor sosi, pe 20 martie, la Silver Church vor primi în dar un poster, din partea trupei! 

AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminină din România, lansează albumul „The Rock Chick”, în cadrul unui show live exploziv, programat pe 20 martie la Silver Church. Intrarea va fi liberă.

Momente speciale în cadrul showului vor fi rezervate invitaţilor: Manu Savu (Lizard in Paris), Coiotu’, Balaurul şi John (Trooper) şi Daniel (The Rock) vor urca pe scenă şi vor încinge atmosfera alături de AURA.

Concertul va marca concretizarea discografică a unui destin marcat de iubirea nestăvilită pentru libertate, individualitate şi nonconformism. Toate acestea vor fi aduse la suprafaţă din adâncurile sufletului şi dăruite spectatorilor de vocea caldă şi pătrunzătoare a AUREI, a real rock chick – cu un timbru unic, ce aminteşte de influxiunile lui PINK si cutezanţa vocală a  solistei din trupa Heart.

Frumoasa Aura, suprenumită şi Albă ca Zăpada scenei rock, spune: “va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, în care rutina nu are ce să caute! Pregătim o succesiune de momente şi tablouri, întregite de ţinute şi efecte corespunzătoare, care vor spune, piesă cu piesă, o poveste despre dragoste, curaj, identitate şi triumf”.

Cele 10 melodii de pe primul album AURA sunt deja cunoscute publicului şi pot fi ascultate în continuare pe www.auramusic.co. Prima piesă care a beneficiat de un videoclip este „Şerif stelar”. Clipul a fost filmat toamna trecută, şi a beneficiat de o producţie impresionantă ce a necesitat aparate de filmat şi drone zburătoare de ultimă generaţie.

 

În prezent AURA înseamnă:

Aura – voce
Mihai – chitară
Cristian Tibi – bass
Răzvan Stăicuţ – tobe

Mai multe informaţii pe www.auramusic.co

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top