Concerte Rock

ARTmania Festival anunta noi facilitati la cea de-a opta editie

Accesul gratuit pentru liceenii Smart din alte localitati, conditiile favorabile pentru accesul cu aparatura foto si gratuitatea pentru persoanele cu dizabilitati, sunt principalele imbunatatiri ale serviciilor oferite de ARTmania Festival la cea de-a opta editie a evenimentului.

In urmatoarele doua saptamani, liceenii din alte localitati care vor raspunde corect la intrebarile organizatorilor din pagina oficiala a festivalului, vor primi cate o invitatie Smart la ARTmania Festival Sibiu 2013. Concursul se va incheia, luni, 5 august 2013, in prima zi a festivalului, iar castigatorii vor fi asteptati la centrul de relatii publice din Piata Mare.

Pentru liceenii din Sibiu, organizatori ofera bilete cu preturi speciale disponibile in zilele festivalului, la biroul de informatii ARTmania din Piata Mare. Doritorii trebuie sa prezinte Carnetul de Elev valabil pentru unul din liceele Sibiene si sa poarte bratara primita pana la sfarsitul festivalului.

Accesul cu aparate foto in perimetrul festivalului ARTmania este permis cu aparatura foto de orice fel in limita a 5,9 inch – 15 cm lungime obiectiv sau 7,9 inch –  20 cm lungimea totala a ansamblului. De asemenea, fotografierea este permisa numai fara blitz si fara a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenti la festival. Restrictiile ramane valabile in acest an pentru accesul cu stative, blitz-urile detasabile sau alte accesorii, echipamente de filmat sau inregistrari audio.

Persoanele cu dizabilitati certificate au acces gratuit cu insotitor sau fara, in baza certificatului (este acceptata si copia) prezentat la biroul de relatii publice din Piata Mare impreuna cu un act de identitate pentru persoana din certificat si insotitorul sau (daca certificatul mentioneaza insotitor). ARTmania Festival Sibiu 2013 ofera si o rampa pentru scaune cu rotile.

De asemenea, si cei mai mici rockeri se vor putea bucura de experienta festivalului de la Sibiu pentru ca anul acesta toti copiii sub 14 impliniti pana in prima zi a festivalului vor intra gratuit la eveniment, daca sunt insotiti de un membru major din familie cu bilet sau abonament valabil si acesta prezinta o copie a unui certificat de nastere alaturi de propriul buletin. Cei mici nu vor purta bratari si vor fi in permanenta sub supravegherea insotitorilor lor.

Pentru mai multe detalii despre organizare, acces, program si alte informatii va rugam sa urmariti pagina oficiala a proiectului: artmaniafestival.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top