Concerte Rock

Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza pe 17 ianuarie

Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti. Asa ca pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music.
Moldovenii vor fi protagonistii unui show de exceptie. Acest concert se va tine pentru toti fanii “Zdob si Zdub” cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicala a “lautarilor etno-rock”.

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

Zdubii vor serba jubileul impreuna cu invitati speciali – artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii Lidia Scarlat si Igor Dinga.

Mai tineri ca niociodata Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

-Golden Circle in fata scenei – 80 de lei (doar 200 de bilete)
-Acces General – primele 200 de bilete costa 50 de lei
-dupa epuizarea acestora, pana pe 15 ianuarie, biletele Acces General costa 55 de lei
-la intrare biletele Acces General vor costa 60 de lei

Biletele se gasesc si pe Eventim.ro si Myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Germanos, Sala Palatului, Carturesti etc…)

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul cu sprijinul MediaPro Music

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top