Concerte Rock

KORPIKLAANI si Arkona la Bucuresti: Program si reguli de acces

Peste mai putin de o saptamana, pe 2 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, ne vom intalni cu finlandezii de la Korpiklaani si cu rusii de la Arkona alaturi de invitatii speciali de la Riul Doamnei.

Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial atat de la Korpiklaani cat si de la Arkona, dar si merch-ul oficial Metalhead. (Modelele pot fi vazute aici)

In plus vom avea la vanzare si bilete la concertele viitoare METALHEAD, printre acestea se numara Sepultura, Grave si Malevolent, Bucovina, Accept, Torche, Zdob si Zdub – 20 de ani, Crippled Black Phoenix, Primordial, Ensiferum, Daniel Cavanagh, Metalhead Meeting 2016 si Shine 2016  .

ACCES

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00 iar concertele incep la ora 19:00

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:00 dar puteti veni la orice ora doriti  sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o bratara cu care vor intra in zona dedicata. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insoii de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care vor asigura si paza si protectia la eveniment

ALTE INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele

O parte din trupe vor veni cu merch asa ca veniti pregatiti.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

18:00 – Acces Public

19:00 – Riul Doamnei (30 min)

20:00 – Arkona (60 min+)

21:30 – Korpiklaani (90min+)

Biletele pentru showul Korpiklaani , Arkona si Riul Doamnei pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in retelele iabilet, eventim si myticket (Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, VGeneration, Zebrapay, Muzica, Mag Orange, Vodafone, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Germanos, Diverta, Sala Palatului etc.. ) la urmatoarele preturi:

In presale, biletele Acces General vor costa 70 de lei respectiv 95 de lei Golden Circle  iar in ziua concertului la intrare biletele vor costa 80 de lei. Biletele Golden Circle vor fi in curand sold out.

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, warmup party pentru Metalhead Meeting 2016 (3-5 iunie 2016), festival la a cincea editie unde ii veti putea live pe Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain si multe alte trupe care vor fi anuntate in curand!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top