Concerte Rock

Supergrupul The Aristocrats va invita pe 7 Decembrie la Arenele Romane

The Aristocrats vor oferi o prestatie live de exceptie, in premiera in Romania, pe 7 Decembrie, la Arenele Romane (in cortul incalzit) . Cunoscatorii care au ascultat deja albumele anterioare stiu ca vor lua parte la un concert special unde cei trei geniali muzicieni , Guthrie Govan, Bryan Beller si Marco Minnemann vor atinge culmea virtuozitatii muzicale, asa cum o fac de obicei.

The Aristocrats isi promoveaza in acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros” pe care l-au inregistrat deja si pe care il vor lansa in luna iulie a acestui an.

Mai jos puteti urmari invitatia umoristica lansata de catre membrii trupei:

https://www.youtube.com/watch?v=48uhjQLREvI&feature=youtu.be

Atmosfera va fi incalzita de catre Theo & The WristBand si QuantiQ, doua formatii tinere ce se afla in plina ascensiune pe scena rockului romanesc. Theo & The WristBand, infiintata in 2014, este o trupa interesanta si efervescenta in ale caror compozitii se regasesc influente de rock, funk si fusion.

QuantiQ, grup care s-a nascut in anul 2009, are o vasta experienta de scena, acumulata in cadrul a numeroase festivaluri nationale si recitaluri sustinute in deschiderea unor atisti de talie mondiala.

Concertul The Aristocrats este organizat de catre Phoenix Entertainment. Cu ocazia schimbarii locatiei, biletele care vor fi achizitionate pana in ziua evenimentului se vor gasi la pretul de 85 de lei, iar in ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 99 de lei. Biletele se gasesc in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top