Noutati

Albumul Feeding the Beast, disponibil in totalitate pe Reverbnation

Monarchy a urcat pe Reverbnation toate piesele aflate pe albumul Feeding the Beast. Cele noua trackuri sunt disponibile pentru ascultare, iar Hysteria poate fi si descarcata. Materialul bucurestenilor a fost lansat oficial in luna mai, printr-un  concert  cu invitati speciali in fostul Jukebox Venue.

Astfel, cei care vor sa asculte piesele pe care le-au auzit live, dar inca nu au achizionat albumul Feeding the Beast, o pot face la adresa:  HYPERLINK „http://www.reverbnation.com/monarchyspace” http://www.reverbnation.com/monarchyspace.

Albumul Feeding the Beast a primit recenzii foarte bune din partea unor reviste prestigioase de afara care lauda atat compozitiile cat si trupa per ansamblul ei.

« Noul album al romanilor este foarte interesant din punct de vedere muzical, iar din punct de vedere calitativ este foarte competitiv. Domnii din Bucuresti sunt de neintrecut mai ales la structura pieselor: piesa de inceput ”Hysteria” ataca cu un hookline convingator, ”Soul Capture” continua cu un cor grandios si chiar si alte piese, care dau impresia de a fi mai putin hard, ca ”Earthquake” sau ”Feeding the Beast” lasa impresii profunde si devin obsedante. Monarchy acopera suveran si zona baladelor: lunga piesa ”Soul Capture” este scrisa solid, fara kitch si nonsensuri inutile.”Feeding the Beast” creeaza conditii optimale pentru un debut si este fara discutie un album superior.” (Powermetal.de) »

« Reminescente din fazele incipiente Queensryche si Machine Supremacy se recunosc de asemenea in album, dar acestea nu dilueaza potentialul romanilor, ci servesc numai sa sublinieze clar ca este vorba de un concurent demn de luat in considerare de catre grupurile deja consacrate. Monarchy sunt fara indoiala un grup interesant, care in citiva ani poate ajunge intr-adevar foarte sus, daca drumul inceput va fi continuat.” (metal.de) »

Momentan, trupa se afla in pauza dupa ce a inceput turneul de promovare al primului album, bifand orasele Alba Iulia, Cluj- Napoca, Brasov si Bacau, dar si o serie de concerte in Bucuresti la Metal Crush Party si Conventia Internationala de Tatuaje, urmand ca la inceputul lunii noiembrie sa ajunga la Timisoara si Arad.

Monarchy inseamna:

Dragos Cretu – voce

Iulian Rob – chitara

Marian Leusteanu – bas

Cornel Stefan – clape

The Beast – tobe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top