Concerte Rock

CONTRADICTION ROMANIAN TOUR

NVITATI: NEGATIVE CORE PROJECT , REBORN & MONARCHY
Joi, 28 Februarie 2013, cu incepere de la orele 20:00, gazduit de Club Ageless din Calea Serban Voda nr. 213 si recomandat de catre Romanian Thrash Metal Club, se va desfasura concertul trupei germane de thrash metal Contradiction, concert organizat de A.R.I.A. Management si care face parte dintr-un mini-turneu cu trei date in Romania – Bucuresti, Sibiu si Timisoara, avand ca oficianti de deschidere in functie de locatie nume sonore din underground romanesc, cum ar fi :Negative Core Project, Dark Fusion ,Monarchy, si Reborn.
Pentru concertul din Bucuresti trupele care vor urca pe scena sunt:
Negative Core Project
Reborn
Monarchy
CONTRADICTION

PROGRAMUL
20.00- open doors
20.30-21.15- Negative Core Project
21.30-22.15- Reborn
22.30-23.15- Monarchy
23.30-00.30- Contradiction
Afterparty-ul va fi gazduit de clubul Private Hell din Calea Grivitei 91.
Infiintata in anul 1989 de catre chitaristii Oliver “Suitcase” Lux si Oliver Kämper din Wuppertal, trupa Contradiction a debutat abordand un thrash metal fidel vremurilor lui , avand printre influente trupe ca Kreator, Testament , Slayer si Sepultura, gen cristalizat dupa doua demo-uri in debutul “Rules of Peace” – 1993.

Cu multe schimbari in line-up, dupa lansarea celui de-al doilea disc “All We Hate!”, trupa concerteaza mai rar pana in anul 2002 cand se decide o revenire in forta. Promoveaza noul material “The Voice of Hatred” pe slot-ul liber al turneului European Overkill, apoi au reprezentatii la festival Uri mari europene cum ar fi Wacken Open Air, Dong, Suffering Life sau Thrash Till Death.
In 2009 lanseaza “The Essence of Anger” (CD, Limited Access Records) mixat de solistul si chitaristul Oliver Lux si masterizat de Tim Buktu de la Massacra. Promovarea a fost facuta pe scene din Malta, Italia, Spania, Portugalia, Rusia, Romania, Elvetia, Belgia si Germania.
Detalii trupa:
Metal Archives http://www.metal-archives.com/bands/Contradiction/2327
Facebook https://www.facebook.com/contradictionmetal?fref=ts
Trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat si in Romania si in al carui turneu de promovare in Germania si Portugalia va fi insotita de formatia romaneasca Negative Core Project!

Negative CORE Project a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influente moderne. Schimbarea se concretizeaza in 2010 cand trupa schimba tonalitatea si totul devine mult mai agresiv. Pe data de 10 noiembrie 2012 au lansat primul lor album, intitulat “Spread The Disease.”-
Detalii trupa:

Facebook https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO?ref=ts&fref=ts
Myspace https://www.myspace.com/negativecoreband

Monarchy – trupa infiintata in anul 2009 abordeaza ca stil progressive power metal avand ca influente heavy metal, thrash, hard core si power metal.
“Feading the Beast” este titlul primului album, lansat si promovat in tara anul acesta.

Detalii trupa:
Facebook: https://www.facebook.com/monarchyband?fref=ts

Reborn – trupa infiintata in anul 2011, avand in componenta membrii din trupele Interval si Ritual Trupa avand anul acesta o vara plina de activitate, fiind prezenta in cadrul festivalurilor importante ca : OST , Padina fest , Artmania si numeroase concerte in cluburile din Bucuresti si din tara .Stilul abordat este un groove metal puternic influentat de southern rock dar sporadic si de thrash metal si punk. Toamna anului 2012 a adus o schimbare de componenta , tobosarul trupei fiind inlocuit . Curand se asteapta si lansarea primului album.
Detalii trupa
Facebook : https://www.facebook.com/reborntheband?fref=ts

Biletele se gasesc spre vanzare in reteaua Eventim la pretul de 28 lei, urmand ca in ziua concertului sa poata fi achizitionate doar de la intrarea in club la pretul de 35 lei.

Membrii Romanian Thrash Metal Club isi pot achizitiona bilete in regim special inclusiv in ziua concertului, la pretul de 20 lei!

Turneul Contradiction in Romania este organizat de A.R.I.A. Management si este recomandat de catre Romanian Thrash Metal Club.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top