Concerte Rock

Monarchy, castigatorii concursului Legacy

Monarchy incepe anul in forta! Formatia bucuresteana a castigat concursul organizat de revista germana Legacy, iesind pe primul loc in urma voturilor exprimate de public in semifinala si finala, si apoi ale juriului de specialitate, format din sponsori.

Concursul care s-a desfasurat pe parcursul a aproximativ trei luni a inclus peste 50 de trupe initial, majoritatea din scena de metal germana. Datorita fanilor care au votat-o si a juriului care i-a apreciat muzica, Monarchy a reusit sa castige acest concurs aflat la cea de-a saptea editie, fiind, de altfel, si singura trupa romaneasca participanta.

Pe langa validarea pe care o ofera muzicii rock romanesti, castigarea concursului organizat de Legacy vine si cu un premiu substantial. Monarchy va beneficia de un contract cu o casa de discuri germana, de inregistrarea si productia unui nou album in Germania, precum si o perioada de promo in spatiul german ce va include si aparitii live, ceea ce nu poate decat sa ii incante pe bucuresteni, ei aflandu-se deja in procesul de compunere a unor piese noi.

Declaratie membri trupa:

Dragos Cretu: Sunt foarte bucuros ca am castigat desi, inca e foarte greu de asimilat ideea ca Monarchy, o trupa romaneasca, a reusit sa castige un concurs organizat de germani, luptand impotriva a peste 50 de trupe germane. E o confirmare uriasa pentru muzica noastra. Multumesc din suflet tuturor celor care ne-au votat si ne-au sprijinit, fara ei nu am fi ajuns in finala si nu in ultimul rand juriului oficial Legacy, al carui vot a fost in final decisiv. Acest lucru vine si cu o mare responsabilitate pentru noi, lucrurile se vor desfasura la un alt nivel de acum inainte dar consider ca suntem foarte pregatiti pentru ce va urma.

Iulian Rob: Inca sunt ametit, nu pot sa cred ca dintre 51 de trupe germane a castigat a 52-a, o trupa romaneasca dintr-un colt al Europei. Increderea pe care o au in noi oamenii care ne-au votat precum si juriul Legacy nu poate decat sa ne onoreze in cel mai inalt grad si sa ne induca o foarte mare responsabilitate. Pana la urma nu este vorba numai de victoria formatiei Monarchy ci de victoria intregii lumi metal din Romania. Fara minunatii nostrii fani si sustinatori acest lucru nu ar fi fost posibil. Totodata, trebuie sa multumesc acestor minunati oameni care alcatuiesc managementul Monarchy si sponsorilor care ne-au sustinut si au crezut in noi pana in ultima clipa. Promitem sa nu va dezamagim ! ROCK ON ! LOVE YOU!

Trupa Monarchy multumeste sponsorilor Metalfan si Blackhawk Security, dar si tuturor fanilor care le-au fost alaturi, i-au votat si i-au sustinut pe parcursul acestei perioade. E un moment important in parcursul formatiei, care nu ar fi fost posibil fara ajutorul celor care continua sa creada in ceea ce inseamna muzica de calitate !

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top