Concerte Rock

Al Jawala @ Padina Fest 3 august

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Aşa cum te-am obişnuit, pe toată perioada festivalului, te vei putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui.

Mash-up-ul inedit al sunetelor produse de Al Jawala ignoră cu generozitate orice limitări ale genurilor muzicale. Alamuri estice întalnesc o serie de percuţii tradiţionale, dansul din buric merge pe Rock’n’Roll şi sunetele lor de didgeridoo sună ca o maşinărie de Acid-Trance. Rădăcinile Al Jawala sunt mult mai apropiate de Padurea Neagră decât de Balcani şi membrii trupei au crescut odată cu chefurile date pe Beastie Boys şi Nirvana sau cu muzica electro, în loc de formatii cu alamuri ca a lui Boban Markovic. Prima lor întalnire cu sunetul estic a fost la finele anilor 90. Înfometaţi după inspiraţie, au absorbit tot ce au putut auzi, au făcut cercetari şi călătorii, au cunoscut alţi muzicieni şi au avut peste 800 de concerte în toata Europa.

Timp de 11 ani, trupa Al Jawala (arăbesc pentru “călători”) merge prin toată lumea cu muzica sa excepţională ducând versiunea ei proprie de Balkan-Beats înapoi în ţările de unde le-a preluat iniţial şi uimeşte orice audienţă. Astfel, trecând dincolo de toate clişeele folclorice, membrii trupei au evoluat de la muzicieni stradali într-o formatie de show live populară în toată Europa. De la Oceanul Atlantic până la Marea Neagră, China, Iordania sau oraşul lor de baştină Freiburg, cei 5 ambasadori Balkan Beats din sudul Germaniei inspiră audienţele de peste tot cu energia lor contagioasă şi animă publicul.

Alături de Al Jawala vor mai urca pe șcenă,vineri, 2 august, Urma.

În premieră exlusivă pentru Padina Fest, Duminică, 3 august, Al Jawala si Urma vor urca împreună pe scenă pentru o reprezentație unică în care vor fi interpretate piese din repertoriul celor două formații. O călătorie muzicală fara frontiere în care muzicieni de naționalități diferite iși vor uni instrumentele pentru un show de exceptie!

În concertele care vor ţine de miercuri până duminică, vor mai întreţine atmosfera Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Șuie Paparude, Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

Padina Fest este un model de bună practică pentru festivalurile montane şi îşi propune să seteze o direcţie în oferirea de activități de divertisment fără a periclita cadrul natural.

Pentru a fi la curent cu noutăţile şi surprizele pregătite, găsiți mai multe detalii pe https://www.padinafest.ro/ și
https://www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în reţeaua https://www.myticket.ro/.
Iubim muntele 🙂

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top