Concerte Rock

Concert Nişte Băieţi şi Up to Eleven la Festivalul Posada Rock 2013

Nişte Băieţi şi Up to Eleven completează seara de vineri, 6 septembrie, la Festivalul Posada Rock 2013

Nişte Băieţi, singura trupă din România care abordează stilul „muzică de petrecere cu distors şi final glorios”, a luat fiinţă într-un club underground din Bucureşti în care cei 4 protagonişti consumau voie bună şi dispoziţie de cântat.

Din dragoste şi respect pentru compozitorii şi interpreţii care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Nişte Băieţi propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul şi după epoca “de aur”, în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generaţiilor tinere în speranţa că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite şi de ei.

Cu două albume la activ: “Adunate din popor şi cântate din topor” şi “Fără muzichie, viaţa e pustiu!”, zeci de concerte şi foarte mulţi fani, Albert Mihăiţeanu (voce), Barbu Niculae (bass), Gabi Georgescu (chitară) şi Andrei Modrea aka X-u (tobe) promit un show incendiar la Posada Rock 2013.

Up to Eleven a luat naştere în 2006, sub numele de Spitfire, din pasiunea comună pentru muzică a cinci prieteni din Bucureşti.

De-a lungul timpului trupa a concertat în cele mai importante cluburi din Bucureşti şi din ţară, alături de nume importante ale rock-ului românesc: Luna Amară, Omul cu Şobolani, Alternosfera, Byron, Trooper, Iris, etc. În prezent, Up to Eleven, adică Mircea Petrescu (voce, chitară), Laurenţiu Vârlan (chitară), Liviu Popescu (bass) şi Bogdan Moleşag (tobe, backing vocal) pregătesc lansarea primului album din carieră.

Festivalul concurs Posada Rock 2013 se va desfăşura în perioada 6-8 septembrie 2013 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.
Bilete şi abonamente vor fi disponibile la intrarea în zona de concert, la următoarele preţuri:
– 15 lei biletul pentru o zi
– 30 lei abonamentul pentru cele trei zile de festival
Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top