Concerte Rock

O noua categorie de abonamente pentru Maximum Rock Festival

Parteneriatul dintre MAXIMUM ROCK FESTIVAL si CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, aduce o prima bucurie pentru cei interesati sa participle la acest festival important:

CIUC PREMIUM ofera celor interesati 250 de abonamente special de grup (un abonament este valabil pentru 3 persoane) la un pret special de 299 lei. Daca un grup de 3 persoane si-ar achizitiona abonament normal la pretul de 435 lei ACUM cu abonamentele speciale CIUC MUSIC LIVE MUSIC ai o reducere de 146 lei!

Aceste abonamente pot fi achizitionate pana la data de 15 august din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti. Pana in acest moment au confirmat participarea formatiile: MY DYING BRIDE, SAMAEL, THE 69 EYES, ATROCITY, LEAVES’ EYES, EVILE.

Din line-up-ul festivalului nu vor lipsi formatii autohtone.
Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste, CD-uri, Vinil-uri si alte accesorii rock.
Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie
Abonamente:

Abonamente CIUC MUSIC LIVE MUSIC (3 pers) la pret special: 299 lei – 250 bucati, se pot achizitiona pana la data de 15 august 2013

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 31 august
160 lei: in perioada 1 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru cate 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Samael, Atrocity, Evile etc. Pentru aceasta cei interesai trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Pagina FB a evenimentului: www.facebook.com/MaximumRockFestival

Pagina oficiala: www.maximumrockfestival.ro

 

Partener: Ciuc Premium

Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock

Producator: Nelu Brindusan

Contact: festival@maximumrock.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top