Concerte Rock

Adrian Despot, Cosmin Lupu și colegii lor din trupe vor vizita copiii de la HOSPICE

Miercuri, 26 noiembrie, membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity vor face o vizită la centrul HOSPICE Casa Speranței din București, unde se vor întâlni cu copiii aflați în îngrijirea fundației.

Adrian Despot, Cosmin Lupu și colegii lor din trupe vor vizita pentru prima dată centrul, unde se vor întâlni cu aceia pentru care vor concerta în data de 10 decembrie la Silver Church. Vor fi așteptați de micuții pacienți afectați de boli grave și progresive la centrul HOSPICE din Strada Tămâioarei nr. 121-123 la ora 14.00.

Vizita lor va începe cu un tur al unității cu paturi pentru copii și adulți și a cabinetelor de terapie și se va termina cu un mic concert la chitară și pian pentru copii.

Această vizită va preceda marele concert din data de 10 decembrie, când membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity vor concerta pentru susținerea serviciilor HOSPICE la Silver Church.

Cosmin Lupu de la Days of Confusion vorbește despre motivația din spatele evenimentului caritabil din 10 decembrie:
’’M-am gândit încă de anul trecut la ce aș putea face ca să-mi aduc contribuția celor care au nevoie de ajutor și m-am bucurat să aflu între timp despre HOSPICE și despre munca acestor oameni deosebiți de la bunul meu prieten, Andrei Irode. Nu mi-a luat mult să mă hotărăsc, mai ales ca era clar ca cel mai potrivit este să o fac prin muzică. Am vizitat centrul HOSPICE și apoi am vorbit imediat cu celelalte trupe. Sperăm că acest concert va aduce astfel alinare și bucurie celor care trec prin moment grele.’’

La evenimentul din 10 decembrie vor fi, de asemenea prezente, două dintre cele mai renumite saloane de tatuaje din București – SPUNK – Tattoo, Piercing, Music & Underculture și Dark Side Ink Division, fiecare având standul propriu unde vor interacționa cu cei pasionați de tatuaje.

Biletele pot fi achiziționate la events@hospice.ro sau la eveniment pentru suma de 25 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top