Concerte Jazz & Altele

Brasovul se pregateste sa il intampine pe Demis Roussos!

Update: Demis Roussos nu va mai sustine turneul din aprilie!

 

Desi pana la startul turneului national „Demis Roussos” ce se va desfasura in perioada 1-7 aprilie, mai este o luna, in Brasov – orasul care incheie turneul, pregatirile au inceput deja.

 

Personalul Hotelului Ramada Brasov a fost atat de incantat de vizita maestrului in orasul de la poalele Tampei, incat imposibilul a fost transformat in posibil, din speranta ca maestrul va ramane cu amintiri de neuitat din Brasov. Special pentru Demis si staff-ul sau, in cadrul Hotelului Ramada Brasov va fi amenajat un bar special pentru nefumatori la etajul la care va fi cazat, iar o camera aflata in vecinatatea apartamentului in care va sta maestrul va fi transformata in sala private. Si in bucataria hotelului va fi agitatie mare deoarece maestrii bucatari vor pregati mese cu specific romanesc, dar si mancaruri cu specific international, pe care Demis le iubeste si le apreciaza peste tot in lume.

 

Tot prin amabilitatea personalului Ramada Brasov, una din saunele hotelului va fi la dispozitia exclusiva a maestrului in cele doua zile pe care acesta le va petrece in Brasov.

 

Cum Demis Roussos va ramane doua zile in Brasov, fanii norocosi il pot intalni in Piata Sfatului sau admirand Biserica Neagra iar daca isi doresc un autograf, au sansa sa il obtina in cadrul vizitei pe care artistul o va face la Castelul Bran.

 

 

Spectacolul din Brasov incheie primul turneu national din Romania al lui Demis Roussos, turneu ce va dura o saptamana si va incepe pe 1 aprilie in Timisoara, trecand  apoi prin Iasi si  Sibiu. Fanii brasoveni vor putea sa asculte melodiile care l-au facut celebru pe Demis: „Dinata Dinata”, „Goodbye My Love Goodbye!” sau „My friend the wind”!

 

Pentru toti cei ce doresc sa petreaca o seara magica alaturi de Demis Roussos, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: 

– Flanco – Unirea Shopping Center, Bd. Garii;

– Libraria Adevarul, Str. Michael Weiss nr 9;

– Patinoarul Olimpic, Str. Turnului nr 5;

– bilete online: biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro.

 

Preturile biletelor pentru spectacolul din Brasov sunt urmatoarele:

– 250 lei – Categoria Vip

– 200 lei – Categoria 1

– 150 lei – Categoria 2

– 100 lei – Categoria 3

–   50 lei – Categoria 4

 

~~Concertul lui Demis Roussos din Brasov va avea loc pe 7 Aprilie 2012 la Patinoarul Olimpic si face parte din primul turneu national „DEMIS ROUSSOS”. Turneu organizat de Project Events.~~

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top