Noutati

10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi concertul Iced Earth de la Bucuresti!

Concertul ICED EARTH de la Bucuresti, din Silver Church Club, se apropie cu pasi repezi.

Ne mai despart doar cateva zile pana la cel mai important eveniment metal al inceputului de an.

Alaturi de Iced Earth vor canta doua formatii perfecte pentru fanii acestui gen de muzica: Warbringer si Elm Street.

Daca vrei sa incepi bine un an concertistic bogat, asigura-te ca nu lipsesti de la acest show.

Iata 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi concertul Iced Earth de la Bucuresti, de pe 28 ianuarie 2014!

1. Iced Earth reprezinta una dintre formatiile cele mai relevante pentru scena contemporana de metal modern, imbinand cu succes genuri iubite ca power, thrash, progressive si, bineinteles, heavy-metal.

2. Noul album al formatiei, „Plagues Of Babylon”, a primit exclusiv recenzii pozitive, clasandu-se pe locuri fruntase in topul discografic al fanilor metal.

3. Formatia are un mesaj social puternic, dezvaluind intr-un mod poetic, dar in acelasi timp dur, neajunsurile sistemelor actuale de organizare a existentei umane, de la aspectul politic, la cel cultural si chiar si financiar.

4. Noul tobosar de turneu al Iced Earth este nimeni altul decat mastermind-ul Jon Dette, cunoscut pentru munca sa alaturi de trupe ca Slayer, Testament sau Anthrax. Cu un asemenea CV, venirea lui in tara este un eveniment in sine!

5. Posibilitatea ca fanii sa-si intalneasca idolii in persoana la o sesiune de meet and greet (autografe, poze, discutii etc).

6. Iced Earth este o formatie care nu a facut niciun compromis stilistic de-a lungul timpului, Jon Schaffer numarandu-se printre cei mai integri artisti rock. Acest lucru se simte in muzica grupului si in faptul ca trupa a pastrat acea duritate specifica.

7. Potrivit Metal Hammer, Iced Earth este o trupa „must-see” live pentru ca stie sa faca un show grozav si te duce inapoi in vremurile cand heavy-metalul facea legea.

8. Jon Schaffer ne-a promis ca vom putea asculta si hiturile care au consacrat formatia, alaturi de piesele de pe noul disc.

9. Warbringer si Elm Street vor face un spectacol de milioane si vor crea atmosfera perfecta pentru o seara 100% metal, asa, ca de inceput de 2014.

10. Aveti oportunitatea sa va procurati articole originale si inedite de la standul special de merchandise din venue.

ICED EARTH, una dintre cele mai importante formatii metal de pe Noul Continent, se pregateste pentru concertul pe care il va sustine pe data de 28 ianuarie 2014 la Bucuresti.
Evenimentul va avea loc in Silver Church Club si este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).
Din totalul de 400 de bilete puse la dispozitie, au ramas doar 100 de bucati! Asa ca, daca vreti sa luati parte la cel mai important eveniment metal al inceputului de an, va sfatuim sa va grabiti ca sa puneti mana pe un bilet.

Pe langa headlinerii de la Iced Earth, vor mai evolua si alte doua trupe de exceptie. Warbringer din SUA, exponenti ai thrash metalului, si Elm Street, din Australia, adepti ai heavy-ului.
Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati – Sold Out!
50 lei (Black Friday) – 29 noiembrie, intre orele 10.00 – 21.00 – Sold Out!
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei – biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Iced Earth poposeste in Romania pentru a promova noul album, „Plagues Of Babylon”, care a fost lansat pe data de 6 ianuarie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top