Concerte Rock

Weinberger “E… varza!” cu chitara. Vrei sa-l vezi?

O noua incursiune emotionala si singulara pe 6 corzi de chitara acustica, de data aceasta Summer Solo Nights va poposi la E…varza! si va fi al 4-lea concert din seria celui mai recent proiect muzical si reprezinta cea mai noua oferta conceptuala pe piata muzicala din Romania.
Summer Solo Nights este o instalatie sonora, cu propria sa poveste de fiecare data alta si reprezinta o premiera atat pentru artist cat si pentru public, oferind un recital sustinut in exclusivitate de catre AG Weinberger. Vei fi delectat de arta sa de a canta atat la chitara electrica, acustica cat si la deja celebrul lapsteel. El te invita in antecamera celui mai intim loc al sufletului sǎu unde vei putea atinge textura fireasca a miezului existentei sale.
Summer Solo Nights aduce emotia mai aproape de tine! Pentru ca te despart doar cativa metri de tensiunea corzilor si de vibrato-ul din glas.
Piesele sunt doar o scuza care declanseaza magia, fiind contemporanul unei alte etape artistice din cariera lui AG Weinberger.

Va asteptam cu drag, vineri, 23 august, ora 21:00 la terasa E…varza!
str. Episcop Radu nr 28,sector 2,Bucuresti

Pret intrare: 25 lei
Rezervari : 0758 058 008 (nu se fac in ziua evenimentului,rezervarile neonorate pana in ora 19:30 vor fi anulate)

www.evarza.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top