Noutati

Au mai ramas doar cateva zile pana concertul Roger Waters! – Detalii access si program –

Ultimul eveniment al sezonului organizat de Emagic si cel mai asteptat show al anului se apropie cu pasi repezi, miercuri, 28 august urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei  din Bucuresti concertul Roger Waters – The Wall. Dupa show-ul pe care il va sustine la Budapesta, artistul va ajunge in premiera in tara noastra pregatit sa ofere publicului roman un spectacol care va ramane cu siguranta in istoria evenimentelor din Romania.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie), concertul fiind programat sa inceapa in jurul orei 20:00. Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Conform cerintelor venite din partea echipei artistului, cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid. Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate si efecte pirotehnice.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip sau aparate de inregistrare audio-video! Ca urmare a regulilor foarte stricte ale artistului, agentii de paza vor perchezitiona in detaliu si orice obiecte interzise descoperite in urma verificarilor vor fi oprite la porti, fara garantii. De aceea toti fanii ce vor participa la eveniment sunt sfatuiti sa fie atenti si sa lase la masina sau acasa orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Concertul The Wall, prezentat de Ciuc Premium si Volksbank va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti, si promite cel mai spectaculos show organizat vreodata in Romania. Ultimele bilete sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, precum si online pe www.myticket.ro. Acestea vor putea fi cumparate, in limita disponibilitatii, si in ziua evenimentului, de la casa de bilete amenajata la intrarea dinspre Parcul Izvor.

The Wall Live 2013 Official Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ggkNk47HoLk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top