Festivaluri

Vulture Industries, alaturi de Costin Chioreanu la Rockstadt Extreme Fest

Pentru prima data in Romania, Vulture Industries, alaturi de Costin Chioreanu vor prezenta showul concept The Babylon Spiral, o imbinare a expresionsimului filmelor germane lansate in prima parte a secolului 20 (perioada anilor 1920) cu intenistatea si ineditul unui show Vulture Industries.

Folosind o productie vizuala creata special pentru acest tip de show, Costin va manipula intreaga scena pe parcursul showului, oferind o calatorie vizuala prin timp.

Colaborarea dintre Vulture Industries si Costin Chioreanu s-a nascut tocmai din admiratia reciproca dintre artisti. Primul pas a fost deja facut odata cu albumul ‘The Tower’, urmat de animatia pentru ‘Los Among Liars’.

The Babylon Spiral va fi prezentat in premiera la festivalul Inferno din Norvegia, urmand ca a doua reprezentatie oficiala sa aiba loc la Rockstadt Extreme Fest, in Romania.

Pentru Romania, Costin nu are nevoie de prezentare. Un nume marcant peste hotare, Costin este cunoscut pentru colaborari cu At The Gates, Mayhem, Ishahn, Ulver, Virus, Vulture Industries, Dordeduh si multi altii.

Concertul ‘The Babylon Spiral‘ va avea loc pe 14 august.

Editia din 2015 va reuni peste 45 de formatii ce vor concerta pe parcursul a patru zile, mai multe informatii despre line-up si bilete pot fi gasite pe pagina oficiala, www.rockstadtextremefest.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top